AAAElektronika - audio - video

Internetový obchod nabízející profesionální elektroniku, audio a video. Naleznete zde značky Alpine, dls, raikko, kef, tannoy, arcam a další. Perfect Sound Group je obchodní společnost zastupující pro Českou Republiku citlivý výběr značek pro domácí zábavu z oboru Audio-Video techniky. Distributor s výběrem značek vzájemně dokonale hrajících a přinášejících prostřednictvím našich partnerů potěšení z reprodukce či projekce Vašich oblíbených alb, záznamů koncertů, filmů a to nejen do Vašich domovů. Zpříjemnit si den hudbou lze dnes téměř kdekoli a pro Váš perfektní hudební obraz jsme tady my - Perfect Sound Group.

Nejen letité zkušenosti na maloobchodní či distributorské úrovni v oblasti audiovizuální techniky, ale také láska k hudbě a především zvědavost a chuť poznávat, doslova řečeno pitvat, nové hračky uznávaných výrobců na poli HiFi a High End techniky, jsou hnacím motorem týmu Perfect Sound Group.

Cílem společnosti je vybudovat a stát se nejen spolehlivým, ale také vyhledávaným a profesionálním dodavatelem obchodních partnerů zaměřených na perfektní audiovizuální techniku.

Perfect Sound Group navíc dále úzce spolupracuje s firmou Perfect Sound s.r.o., která se zabývá zastupováním zahraničních značek v oblasti Audio, Navi a multimediální zábavy do automobilů (Alpine, DLS).
AAAElektronika - audio - video Adresa : http://www.aaaelektronika.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektronika, audio, video, eshop, alpine, raikko, dls, arcam, tannoy, kef, autor
Uloženo: 13.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde