Znáte softshellové bundy?

Máte rádi sport nebo se věnujete outdoorovým aktivitám a je Vám jedno jaké je venku počasí? Softshellové bundy jsou pro Vás to pravé. Bundy jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, který Vás spolehlivě ochrání před nepříjemním větrem, vlhkostí i mírným sněžením. Díky voděodpudivé impregnované vrstvě Vás bundy ochrání před deštěm, mají lepené švy, nepromokavé zipy, bezešvé kapsy, odepínací kapuci, větrání v podpaždí a stahování rukávů na suchý zip, takže se po celou dobu nošení budete cítit v teple a suchu. Softshellové bundy jsou svým střihem maximálně přizpůsobené pro jakýkoli pohyb a díky použitému materiálu jsou lehké a pohodlné. Moderní střihy bund jsou navrhovány podle nejmodernějších trendů a designů, takže jsou nejen funkční, ale i elegantní. Za chladného počasí již nemusíte nosit několik vrstev oblečení, ale stačí se spolehnout na fantastické vlastnosti softshellové bundy. Neváhejte a vyberte si softshellovou bundu u Altisport, který má veškeré bundy skladem a expedicí do 24 hodin.

Softshellové bundy – výprodej


Využijte jedinečné příležitosti pořídit si skvělé softshellové bundy za lákavé ceny. Buďte připraveni na nepříznivé počasí po celý rok a vyberte si z široké nabídky kvalitních bund. Skvělé funkční vlastnosti oceníte jak při sportu, tak při každodenním nošení, kdy nemůžete předvídat jaké Vás na cestách čeká počasí. Bundy jsou lehké, skladné a díky nadčasovým designům Vás nikdy neomrzí.

Softshellové bundy Nordblanc, Northfinder a Envy


Softshellové bundy Nordblanc jsou vyrobeny z kvalitního materiálu SOFTSHIELD 10000, který dosahuje vodního sloupce 10 000 milimetrů a prodyšnosti 10 000g/m2/24h. Prodyšný materiál se hodí jak do přírody, tak do města a díky fleecové vrstě zahřeje, odolá náporu větru a nepromokne. Bundy jsou vybaveny několika reflexními prvky, odepínatelnou kapucí, předformovanými rukávy, pohodlnou ochranou brady a krku a větráním na bocích.

Softshellové bundy Northfinder jsou vyrobeny kvalitními funkčními prvky jako je vyšší stojáček, pevná kapuce na stahování, strečová manžeta, kapsy na zip, spodní část bundy na stahování, rukávy na suchý zip, lepené kapsy a laserové řezání. Jsou vybaveny z kvalitního materiálu, který je větruvzdorný a voděodolný. Díky membráně WINDBRAKER a 3-vrstvému materiálu SOFTSHELL s membránou jsou softshellové bundy odolné proti dešti, větru i mírnému sněžení.

Softshellové bundy Envy jsou bundy s vysoce voděodolnou a prodyšnou úpravou. Vnitřní část tvoří teplý fleece, díky kterému si udržíte stálou teplotu za každého počasí. Díky vynikajícímu propracování jsou bundy maximálně funkční, spolehlivé a mají nadčasový design. V tomto outdoorovém oblečení můžete vyrazit do města, do přírody či horského střediska a přitom vědět, že pokud Vás zastihne déšť nebo nepříznivé počasí, budete se cítit stále komfortně.
Znáte softshellové bundy? Adresa : http://www.altisport.cz/softshellove-bundy
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: softshell bundy, softshellové bundy, softshellové bundy výprodej
Uloženo: 05.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde