Kvalitní tipy pro modeláž nehtů

Jsou-li naše nehty zanedbávány, pláčou po pravidelné profesionální péči. Ne každá žena se může svým nehtům věnovat tak, jak si zaslouží. Jiným ženám dělají jejich přírodní nehty ostudu, i když se o ně pečlivě a pravidelně starají. Pro takové případy existují jednoduchá řešení a těmi jsou gelové nehty. Gelové nehty vás nebudou stát víc než dvě hodiny péče za měsíc, pokud si s nimi nebudete chtít hrát víc. Vymodelovat gelové nehty vyžaduje trochu cviku a samozřejmě kvalitní materiály. Co tedy budete potřebovat?

Základem gelových nehtů jsou nehtové tipy, ty určují tvar nehtu, jeho šířku a délku, je potřeba vybrat takové tipy, které na vaše nehty přesně padnou, potom bude výsledek prostě dokonalý. Stojíte-li opravdu o prvotřídní vzhled vašich nehtů, navštivte internetový obchod nehtovým zbožím MagicNails.cz, kde naleznete kvalitní pomůcky a přípravky pro modeláž a následné zdobení vašich nehtů. Nehtové tipy nabízí MagicNails.cz v mnoha barvách a provedeních. Díky různým druhům nehtových tipů budou vaše gelové nehty vypadat vždy originálně a pokaždé jinak.

Důležité jsou také použité UV gely. MagicNails.cz nabízí UV gely řídké, husté i super husté konzistence, aby si každý mohl vybrat přesně to, co mu vyhovuje. UV gely na MagicNails.cz jsou bezbarvé, bílé, určené na francouzskou manikúru i barevné s nejrůznějšími efekty. Velmi oblíbené jsou barevné UV gely Silcare, které jsou dostupné v celé řadě barev v provedení s metalickým leskem nebo s glitry. Pomocí těchto UV gelů vytvoříte na nehtech neobvyklé ornamenty a vaše nehty budou vypadat vždy naprosto unikátně. Novinkou jsou také termo gely, ty při změně teploty mění svou barvu, barevných přechodů je k dispozici na MagicNails.cz hned několik, stačí si vybrat. Tak neváhejte a udělejte i vy něco pro vaše nehty.
Kvalitní tipy pro modeláž nehtů Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 07.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde