Zbrusu nový krb pro váš domov

Pomalu ale jistě se i do našich zeměpisných šířek dere jaro, stavební sezona začíná. Stejně jako mnoho dalších se i my chystáme pokročit se stavbou našeho domu. Na podzim se stihla pouze hrubá stavba a nyní budeme pokračovat v další fázi. Přes zimu sedíce u radiátoru ústředního topení jsme s manželkou přemýšleli, jak a co si do našeho domu pořídíme. Dospěli jsme k názoru, že velmi ekonomické a zároveň ekologické je topení tuhými palivy, slíbili jsme si tedy, že si v našem domě necháme vybudovat krb. Stavba krbu není jen tak.

Nejprve je třeba rozmyslet si jeho polohu, ta byla v našem případě již daná umístěním komínu, takže náš krb bude stát u stěny obývacího pokoje. Zjistili jsme si, že součástí každého krbu je krbová vložka a krbová obestavba. To však není vše, je třeba krb dále napojit do komínu pomocí kouřovodů a také na rozvody teplého vzduchu nebo vody v případě, že si zvolíme krbovou vložku s vodním výměníkem. To vše je třeba řádně sladit a sestavit, aby vznikl funkční celek. Proto jsme se obrátili na odborníky.

Krby-stavba.cz je obchod, kde naleznete skutečně úplně vše, co potřebujete k sestavení celého systému vytápění vašeho domu. Vybrali jsme si zde krbovou vložku, protože nabídka je opravdu bohatá, chvíli nám to trvalo. Potom byla na řadě krbová obestavba. Chtěli jsme něco moderního, protože retro ani rustikální styl nám nic moc neříká a nechtěli jsme ani příliš extravagantní vzhled, vybrali jsme si proto sice moderní, ale umírněnou krbovou obestavbu z přírodního mramoru ve velmi příjemné kávové barvě, která se nám bude skvěle hodit do interiéru.

Na Krby-stavba.cz jsme sehnali také prvotřídní kouřovody renomované značky Bertrams a objevili jsme tu také zázrak moderního bydlení - nerezový komín. Dočetli jsme se totiž, že by náš zděný komín odvod kyselých kondenzátů z tuhých paliv nemusel dlouho vydržet. Teď už se těšíme jen na to, až bude vše na místě a my si budeme užívat nového domova.
Zbrusu nový krb pro váš domov Adresa : http://krby-stavba.cz/krbove-obestavby
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krby,krb,nerezové komíny,komín,komíny,krbová obestavba,stavba krbu,krbová vložka
Uloženo: 01.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde