Nail art pro nevšední nehty

Nail art je umění jako každé jiné. Sochaři tvarují sochy, malíři potřebují plátno a barvy, nehtovým designerkám stačí nehty a příslušné pomůcky pro zdobení. Výsledkem jsou unikátní ornamenty a originální struktury, které jinde nenajdete. Jako každý umělec také nehtové designerky potřebují zdroj nové inspirace. Ten naleznete v internetovém obchodu MagicNails.cz, kde se prodává široký sortiment výrobků pro péči o vaše nehty, modeláž a zdobení. Pro inspiraci zde slouží galerie nehtů, kde naleznete nápady a nové vzhledy nehtů, které vznikly za použití zboží zakoupeného na MagicNails.cz.

Základem všeho je profesionální modeláž umělých nehtů. Ženy mají nejraději gelové nehty, které jsou vhodné pro všechny. Gelové nehty jsou pevné, odolné, pružné a velmi dobře na nich drží všechny druhy zdobení. Potřebujete-li tedy jakékoli přípravky nebo pomůcky pro modeláž nehtů, obraťte se na MagicNails.cz. Naleznete zde bohatou nabídku nehtových tipů a také UV gelů. Vyberte si barevné gely z široké palety barev a odstínů s nejrůznějšími efekty. Ty můžete použít jako základ pro váš nový dekor nehtů. Zkombinujte barevné UV gely s dalšími způsoby zdobení nehtů a vytvořte tak vždy originální strukturu.

Pro zdobení nehtů se často využívají laky. Laky na nehty jsou používány již stovky let, proto není důvod je nyní odsouvat na druhou kolej. MagicNails.cz má pro vás různé druhy laků na nehty ve všech moderních barvách s atraktivními efekty, nakupujte magnetické laky, praskací laky na nehty nebo laky Jolly Jewels s velmi efektivními třpytkami, které budí dojem třpytících se diamantů. Použijte vaši fantazii a vytvářejte na nehtech vždy nové ornamenty. Buďte kreativní a použijte také některé z mnoha druhů 3D zdobení na nehty nebo razítka. Každá žena chce být originální, s pomůckami od MagicNails.cz se vám to povede.
Nail art pro nevšední nehty Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 22.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde