Kvalitní bezpečnostní tabulky pro firmy

Většina lidí se už setkala s bezpečnostními a informačními tabulkami, které upozorňují na hrozící nebezpečí, zakazují vstup na určitá místa či omezují některé činnosti. Výrobou těchto tabulek se zabývá společnost TECHNOR Hradec Králové. Bezpečnostní tabulky dnes můžete vidět opravdu všude ve svém okolí.

Používání bezpečnostních tabulek, značek a značení je právně upraveno v zásadě dvěma základními předpisy, a to ustanovením §6 zákona č. 309/2006 Sb., kterým se stanovují ostatní nároky a požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví při práci v pracovněprávním vztahu a o zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při činnostech nebo poskytování služeb mimo pracovněprávní vztah (zákon o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci) - Zákon č. 309/2006 Sb. ke stažení a nařízení vlády č. 11/2002 Sb., kterým se stanoví vzhled a umístění bezpečnostních značek a zavedení signálů, ve znění pozdějších předpisů - Nařízení vlády č. 11/2002 Sb ke stažení.

V §6 zákona č. 309/2006 Sb. se uvádí, že na pracovišti, na kterém je vykonávána práce, při níž může dojít k poškození zdraví, je zaměstnavatel povinen umístit bezpečnostní značky a značení a zavést signály, které poskytují informace nebo instrukce týkající se bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, je také povinen seznámit s nimi zaměstnance.

Zvažujete nákup bezpečnostních tabulek pro své potřeby, ať už se jedná o soukromý nebo komerční objekt?



Máme pro Vás pár rad, kterými se držet při nákupu bezpečnostních a informačních tabulek. Velice důležitým prvkem je materiál, ze kterého jsou tabulky vyrobeny. Profesionální bezpečnostní tabulky mají dnes formu samolepících folií a tvrdých plastových štítků. Sami si tak můžete zvolit takovou tabulku, která pro vás bude ideální. Oba typy tabulek se snadno aplikují a vynikají dlouhou životností.

Nejběžněji prodávané tabulky jsou dnes výstražné, příkazové, zákazové a informační. Speciálním typem jsou pak požární bezpečnostní tabulky a značení (strojů, dopravních prostředků, obalů atd.).

Výstražná bezpečnostní tabulka se umísťuje například na elektrická a radioaktivní zařízení, upozorňuje na nebezpečí požáru, výbuchu a tak dále. Ze zákazových tabulek je nejznámější zákaz vstupu na pozemek či zákaz kouření.

Bezpečností tabulky společnosti TECHNOR Hradec Králové mají rozmanité možnosti využití. Hodí se tak opravdu každému - domácnostem, firmám i státním organizacím. Bezpečnostní tabulky využijete při výrobě svých produktů i jako občan při ochraně svého majetku. Tabulky objednávejte na stránkách společnosti TECHNOR, kde si můžete zvolit i libovolný formát a materiál.
Kvalitní bezpečnostní tabulky pro firmy Adresa : http://www.bezpecnostni-tabulky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bezpečnostní tabulky, bezpečnostní tabulka, TECHNOR Hradec Králové
Uloženo: 19.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde