Kuchyňské kvalitní nože

Veškeré doplňky ve Vaši kuchyni jako jsou nůžky na drůbež, brousky na nože, škrabky, na zeleninu, struhadla, podložky a prkénka na krajeni masa, ovoce a pod., které najdete v našem obchodě mohou být pochopitelně skvělými pomocníky při vařeni ve Vašich hrncích, pánvích, rendlicích, pekáčích a s Vasimi naběračkami, vařečkami, lžičkami, vidličkami Vás dovedou k přípravě zdravé výživy.
V našem obchodě si samozřejmě kromě univerzálních plátkovacích nožů délky od 9cm až po 27cm můžete vybrat také speciální - pro profesionály - jako jsou šéfkuchaři, nebo speciální na krájení chleba, sýrů, porcovaní ryb, ale i pro potřeby domácnosti na běžné krájení a využití nože.
Dřevěné bloky,
lišty různých tvarů a velikostí na uložení těchto nožů na jejich ochranu a bezpečné zajištění před poraněnim a zachováním samotné kvality nožů.
Ochrané kvalitní kryty,
samozřejmě na ochranu před pořezáním, nechtěným otupěním ostří a v neposlední řadě na uchránění kvality samotných nožů.
Firma KAI vyrábí řadu profesionálních kuchyňských nožů, japonské nože Shun jsou vyrobeny z prvotřídní damascenské oceli. Tyto kuchyňské nože získaly vrcholné ocenění na mezinárodní výstavě v Brně - Nůž roku 2002 a Nůž roku 2005 v kategorii užitkových nožů.
Kuchyňské kvalitní nože Adresa : http://www.kuchynske-kvalitni-noze.shop1.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kvalitní nože, japonské nože, kuchyňské nože, levné nože, nože, nábytek, dům
Uloženo: 05.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde