Kvalitní ploty z kvalitního betonu

Přemýšlíte-li nad tím, jaký plot se hodí k vašemu domu, rozmyslete si, jakou funkci má plot především plnit. Někomu se líbí vzdušné oplocení, jiný dává přednost vysoké zdi, další má zase rád jen nízký plůtek na ozdobu. Já jsem zpočátku sama nevěděla, jaký plot by se mi kolem našeho domu líbil. Věděla jsem jen, že chci plot ochranný, za kterým budu mít soukromí a žádný kolemjdoucí mě nebude rušit.

Nechala jsem se inspirovat již postavenými ploty kolem domů, které se mi opravdu líbily. Měly příjemný jednoduchý dekor kamene, viděla jsem je již v několika různých tvarech i barvách, byly elegantní a přitom poměrně mohutné, tak jsem se začala zajímat o to, co to je za plot a kde bych takový mohla sehnat. K mému úžasu jsem zjistila, že jde o betonové ploty. Pod pojmem betonový plot jsem si představovala vždy nějakou hroznou masivní zeď šedé barvy. Jenže tak tomu vůbec není.

Betonové ploty jsou solidní, stabilní, ale přitom působí okrasným dojmem. Prodávají se v různých dekorech a také barvách. Na internetu jsem narazila na Betonoveploty.net, které prodávají a také montují betonové ploty. Zde mi poradili, proč bych si betonový plot měla pořídit i já a jaké mám možnosti. Sestavili mi zdarma cenovou kalkulaci pro plot na míru a hned jsme se domluvili na realizaci. Plot byl postavený vskutku brzy, vše běželo jako na drátkách a nyní máme betonový plot kolem našeho domu již třetím rokem a nemůžeme si jej vynachválit.

Náš betonový plot je velice odolný vůči mechanickému poškození i povětrnostním podmínkám, přežije bez úhony deště, mrazy i působení slunečního záření. Náš synek jej otestoval i fotbalovým míčem a plotu se nic nestalo, mohu jej tedy všem jen doporučit. Chcete-li mít kolem domu okrasný a zároveň účelný plot, obraťte se na Betonoveploty.net a pořiďte si betonový plot.
Kvalitní ploty z kvalitního betonu Adresa : http://www.betonoveploty.net
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: betonové ploty,betonove ploty,beton plot,betonový plot,okrasné ploty,beton,ploty
Uloženo: 30.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde