ABC čištění odpadů Praha a okolí

Máte doma ucpaný odpad? Neodtéká záchod, vana nebo dřez? Svěřte svůj odpad profesionálům. Provádíme strojní čištění domovních či bytových odpadů v Praze a okolí.

Ucpaný odpad v koupelně, na toaletě i v kuchyni



Častým problémem v domácnosti je ucpaný odpad. Může to být nejen v kuchyni ve dřezu, ale i v koupelně v umyvadle či na toaletě. Ucpání odpadu se neprojevuje jeho neprotékáním, ale spíše jen nepříjemným zápachem. Další náznak ucpaného odpadu může být mokro či vlhko pod umyvadlem, dřezem nebo pod vanou. Objednejte si čištění odpadu u firmy ABC instalatéři Praha. Zaručíme Vám rychlý, čistý a profesionální přístup.

Čištění a revize kanalizace v Praze a okolí



Mezi naše hlavní činnosti patří čištění kanalizace. Provádíme je například ve starších domech, novostavbách, na dvoře, v průmyslových objektech či bytových a nebytových prostorách. Čištění kanalizace provádíme strojně nebo tlakově. Strojním čištěním kanalizace Vám zaručíme 100% vyčištění. Čištění kanalizace se provádí elektrickou frézou, jež spolehlivě odstraňuje nečistoty a nepoškozuje potrubí. Pokud kanalizace nefunguje správně, dokáže způsobit značné problémy a je potřeba revize kanalizace. ABC instalatéři Praha – to je profesionalita, serióznost a spolehlivost! Naši pracovníci Vám zaručí skutečně účinné a šetrné čištění kanalizace .

Revize kanalizace kamerou



Pokud se Vám opakovaně kanalizace i po pročištění elektrickým strojním pérem ucpává, na řadu přichází revize kanalizační kamerou. Firma ABC instalatéři Praha provádí revizi odpadů a kanalizace kamerou od DN 50mm až do DN 300, které jsou vybaveny přesnou barevnou optikou Panasonic s integrovaným osvětlením, která vaší kanalizaci vyhodnotí v písemné formě včetně záznamu revidovaného potrubí na CD.
ABC čištění odpadů Praha a okolí Adresa : http://www.revize-kanalizace.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: čištění odpadů, čištění kanalizace, čištění odpadu, čištění kanalizací, instalat
Uloženo: 28.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde