Dámské a pánské kožené opasky

Internetový obchod Opasok.sk je místem kde se setkává móda, kreativita, moderní opasky a spokojení zákazníci. Dopřejte si kožený opasek od tradičního slovenského výrobce MS Bardejov nebo sportovní pásek české značky King wear a vítejte v cool světě, ve kterém všechny opasky mají svůj vlastní nezaměnitelný styl.

Pánské opasky trendového designu z masivní kůže se dobře hodí nejen do riflí, ale i do elegantních kalhot. Každý den je několik vybraných modelů v akční nabídce, takže i exkluzivní pánské opasky můžete koupit výhodně.
Mezi akciové novinky ze světa pánských opasků dnes patří ty s plnou kovovou přezkou ve stylovém provedení použitého vzhledu s koženým poutkem na konci.

Dámské opasky s typicky velkou přezkou moderní pro tuto sezónu v mosazné barvě jsou vrcholem letošní vydařené kolekce značky. Pro všechny příležitosti jsou vhodné úzké dámské opasky vhodné pro nošení na bedra elegantních kalhot s přezkou na zapínání na klip. Prohlídku dámských opasků ukončuje červený pásek z lesklé kůže, který se určitě bude líbit každé ženě plné energie. Červená barva vynikne na vašem outfitu jako vhodný doplněk přispívající k dokonalému oblečení.

Všechny pásky jsou dostupné ve více provedeních kůže, dostupné v délce dle přání zákazníka s rychlým doručením a nízkým poštovným.

team Opasok.sk
Dámské a pánské kožené opasky Adresa : http://www.opasok.sk
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: pánské opasky, dámské opasky, opasky, kožené opasky
Uloženo: 22.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde