Komíny z nerezu

Máte starší dům, který by si zasloužil revitalizaci? Přemýšlíte o novém systému vytápění a sice o tuhých palivech? Máte-li pouze starý keramický komín, je dobré počítat s jeho rekonstrukcí nebo vybudováním nového komínu. Spalováním tuhých paliv se totiž uvolňují spaliny, které mohou v komíně kondenzovat a vytvářet tak agresivní kyselé látky, které negativně působí na stěny keramického komínu. Proto je lepší použít chemicky nereaktivní nerezový komín.

Nerezový komín si můžete pořídit jako celek nebo i po částech. Zejména pokud rekonstruujete starší dům, často se stane, že komínovému potrubí stojí něco v cestě a je třeba se překážce vyhnout. Nerezový komín si můžete sestavit z jednotlivých dílů jakkoli budete potřebovat. Pro nerezový komín existuje velké množství různých tvarů komínových dílů i průměrů, přizpůsobíte tak tvar komína bez problémů konkrétním požadavkům. Nerezové komíny se instalují velmi snadno a rychle. Mezi spotřebiteli jsou stále oblíbenější především díky své odolnosti, pevnosti, nízké hmotnosti a snadné manipulaci.

Základem je nerezová ocel prvotřídní kvality, která úspěšně odolává působení vysokých teplot, vlhkosti, mechanických vlivů i chemických látek, proto se hojně využívá na výrobu moderních kvalitních nerezových komínů. Komíny z nerezu jsou vhodné k použití pro odvádění spalin z běžných domácností i z průmyslových objektů. Mnoho příznivců si nerezové komíny získaly tím, že nepotřebují žádnou údržbu a navíc vypadají reprezentativně. Moderní design podtrhuje maximální funkčnost.

Nerezové komíny jsou velmi praktické, perfektně izolují díky dvouplášťové konstrukci, kde mezi oběma nerezovými plášti komínu se nachází vrstva izolačního materiálu. Kominy-nerez.cz nabízí komplexní služby prodeje a montáže nerezových komínů. Neváhejte a využijte jejich profesionálních služeb i vy.
Komíny z nerezu Adresa : http://www.kominy-nerez.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nerezové komíny,deflektor,komíny nerez,komín,nerezový komín,komín nerez,komínová
Uloženo: 19.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde