Zahradní jezírka - báječný relax

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv jezírko, věřte že taková investice, není jen investicí do majetku, do budoucna, ale i investicí do životní pohody. Příjemný způsob relaxace po shonu všedního dne je chvíle strávená v klidu u jezírka. Zejména za horkých letních dnů lákají ke smočení nohou.

Jezírka se stala dominantou každého pozemku, která přinese svému majiteli oživení po celý rok. Moderní a cenově dostupné technologie umožňují dopřát si jezírko – vlastní ostrůvek pohody každému majiteli zahrady. Pokud načerpáte dostatek informací, můžete si menší zahradní jezírka vybudovat sami z různých materiálů. Druhou možností /zejména u větších jezírek i nutností/ je zadání stavby zahradního jezírka odborníkům a získané informace využít při plánování jezírka, dozoru jeho stavby a následné údržbě.

Materiály pro stavbu zahradních jezírek

Jako materiály pro stavbu jezírek můžete zvolit hotová plastová jezírka z polyetylenu případně velmi stabilního sklolaminátu. Výhodou těchto jezírek je dlouhá životnost a odolnost mechanickému poškození. Plastové jezírko je také snadné postavit, nevýhodou jsou jak dané rozměry a tvar, tak rozsah a provedení jednotlivých zón pro rostliny. Plastová jezírka se vyrábějí většinou do rozměrů 10 m2 a hloubky max. 1 m i proto jsou nevhodná pro chov ryb.
Na rozdíl od plastových hotových jezírek mají foliové jezírka výhodu možnosti vybudovat v libovolném tvaru, velikosti a profilu. Moderní jezírkové folie jsou UV stabilní se životností až 30 let, mezi nejpoužívanější materiály patří polyetylenové folie a kaučukové folie. Pokud se rozhodnete stavět foliové jezírko, doporučujeme přenechat položení folie a její svaření na místě odborníkům.

Veškeré potřebné informace a postupy najdete na jezírka-brno.cz. Na stránkách této firmy můžete vyplnit jednoduchý dotazník a firma vám zdarma zašle orientační nabídku stavby jezírka na klíč. Pokud vás nabídka zaujme, rádi vám vše vysvětlí přímo na vaší zahradě.


Zahradní jezírka - báječný relax Adresa : http://www.jezirka-brno.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: jezírka
Uloženo: 17.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde