Zahrada Čech Litoměřice

Každoročně organizovaná Zahrada Čech Litoměřice zve na zahradnickou výstavu, v rámci níž máte možnost na plochách výstaviště Zahrady Čech navštívit jednotlivé akce, jejichž kompletní přehled naleznete na našich webových stránkách zahrada-cech.cz. Unikátní areál nabízí nesčetné množství možností pro jedinečnou prezentaci známé Zahrady Čech.

Zahrada Čech Litoměřice – bohatý sortiment

Široké spektrum služeb – tradičně bohatý sortiment určený především pěstitelům, zahrádkářům a zemědělcům má opět co nabídnout a své návštěvníky nezklame. Na litoměřickém výstavišti tradičně vystaví kolem čtyř set prodejců, není tak důvod se obávat o bohatost nabídek a prezentací. Farmářské trhy, jarní pouť Zahrady Čech, tržnice Zahrady Čech – tyto a jiné akce během roku Zahrada Čech Litoměřice připravuje a zaštiťuje. Je tedy nasnadě, že má i v roce 2013 co nabídnout!

Zahrada Čech Litoměřice 2103

Ve dnech 13.9 – 21.9 2013 Vás zveme na tradiční veletrh Zahrady Čech Litoměřice, jak ji znáte. Bohatá nabídka určená pro milovníky chalupaření a zahradničení společně s širokým kulturním programem zaujme nejednoho návštěvníka. Zajímavý program, připravované novinky, aktualizace v oblasti služeb pro návštěvníky a tradiční příjemná atmosféra Zahrady Čech Litoměřice je tím jediným a pravým veletrhem v České republice, který umožňuje milovníkům zahradnictví využít komplexního programu a nabídek v této oblasti, a to na jednom místě.

Zahrada Čech Litoměřice Adresa : http://www.zahrada-cech.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Zahrada Čech Litoměřice
Uloženo: 06.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde