MANIPULAČNÍ TECHNIKA Levně

MANIPULAČNÍ a ZDVIHACÍ TECHNIKA "levně"
(www.manipulacni-technika-levne.cz)

je distributorem značkové manipulační, zdvihací a vychystávací techniky DELTALIFT a HANSELIFTER. Tyto výrobky jsou distribuovány z České republiky a Německa. Jedná o značkovou manipulační techniku, která Vás jistě zaujme nejen svou kvalitou, ale také nízkou pořizovací cenou. Každý zakoupený produkt je navíc, těsně před odesláním zákazníkovi, důkladně zkoušen a musí beze zbytku splnit všechny deklarované parametry. V rámci testování jsou důkladně ověřeny všechny funkce dodávaného stroje, jako jsou zejména celková funkčnost, nosnost, případná výška zdvihu, atp.

MANIPULAČNÍ TECHNIKA "levně" je unikátní e-shop na čekém internetu. Nabízíme jen kvalitní a prověřenou manupulační, zdvihací a vychystávací techniku.Nízké ceny jsme schopni nabídnout zejména z toho důvodu, že veškeré naše dodávky jsou odesílány zákazníkovi přímo, a to přepravní službou (GEIS ČR) z našeho výdejního skladu. Nejsme tedy nijak zatíženi rozsáhlou administrativou, kamenými obchody nebo SHOW ROOMem. Naopak náš eshop je koncipován tak, aby si zákazník mohl svůj produkt vybrat snadno a rychle prostřednictvím internetu a tento výrobek byl expresně dodán na adresu požadovanou zákazníkem. Nabízíme Vám také rozsáhlé telefonické poradenství, a to na na infolince: +420 - 734 838 003.

Kvalita námi nabízených produktů a strojů je pro nás prioritním cílem. Stejně tak jako snaha o neustále vylepšování nabízených výrobků. Velké důraz je kladen na testování všech dodávaných výrobků a strojů. Při výstupní kontrole je KAŽDÝ produkt samostatně testován tak, aby zákazník skutečně získal prvotřídní a plně funkční věc, která bude splňovat veškeré deklarované parametry a očekávání zákazníka. Celý výrobní proces je v souladu s požadavky mezinárodních standardů pro zajištění kvality dodávaných výrobků. Samozřejmostí je návod v českém jazyce, pre-sale poradeství, post-sale řešení případných reklamací i dodávky náhradních dílů.
MANIPULAČNÍ TECHNIKA Levně Adresa : http://www.manipulacni-technika-levne.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: manipulační technika, paletový vozík, vysokozdvižný vozík, vzv, rudl, rudla
Uloženo: 24.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde