Bazar Krajanek.com

Bazar Krajanek.com je velký inzertní server, kde najdete opravdu široký výběr.

Své blízké, ale i sami sebe můžete potěšit čímkoli na co si jen vzpomenete – menší děti hračkami, starší počítačem nebo telefonem, manžela sportovními spotřebami nebo motocyklem, manželku parfémem či celou rodinu novým nábytkem, elektrospotřebičem, autem nebo zájezdem . A to zdaleka není vše. Kdo se cítí osamělý a touží spíš po něčí blízkosti než materiálním zboží, může zkusit seznamku. Jste-li na štíru s penězi a trápí vás finanční problémy, lze si prohlédnout nabídky práce, brigád a finančních poradců. Náročnější zákazníci ocení výběr starožitností a uměleckých děl nebo rovnou realit.
A to je pořád jen zlomek toho, co krajanek.com nabízí. Zmiňme třeba ještě zvířata, rostliny, potraviny, oblečení, foto a spousta dalšího.
Samozřejmostí je snadné vyhledávání v kategoriích i podle lokalizace.
Nebo chcete sami inzerovat? Není nic jednoduššího, stačí se zaregistrovat a přidat vaši nabídku zdarma. Prostřednictvím SMS lze inzerát i topovat, tzn. zvýhodnit jeho pozici.
Bazar Krajanek.com je navíc kromě inzertního serveru i jinak užitečná stránka, kde si můžete přečíst nejnovější zprávy, zkontrolovat meteoradar s aktuálním počasím, zjistit svůj denní horoskop nebo si zahrát veselé a zábavné online hry.

Bazar Krajanek.com Adresa : http://krajanek.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bazar, inzerce, meteoradat, zprávy
Uloženo: 21.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde