Plastové potrubí od společnost AVT

Mezi přední dodavatele plastových nádrží pro odpadní i upravenou vodu, plastových zásobníků a potrubí patří na našem trhu společnost AVT. Její technologická zařízení jsou určena pro veškeré průmyslové využití - do firem i domácností. Všechny produkty AVT splňují přísné normy, vyrábějí se z kvalitních materiálů a pomocí špičkových technologií.

Využití a provedení plastových nádrží



Nádrže z plastu nacházejí své využití u odpadní i upravené vody. V obou případech jsou plastové nádrže navržené tak, aby splňovaly zadané provozní podmínky a vaše konkrétní specifika. Z plastu se vyrábějí proto, že se využívají v prostředí, ve kterém dochází ke koroznímu zatížení. Plast nekoroduje a plastové nádrže tak vynikají nejen kvalitou zpracování, ale i svou dlouhou životností. V nabídce společnosti AVT si můžete vybrat z válcových a hraných plastových nádrží, které jsou vybaveny technologickými hrdly, průlezy či stavoznaky. Můžete k nim zakoupit i různé mechanické a elektrické příslušenství.

Plastové potrubí a další vzduchotechnika



Společnost AVT se nesoustředí jen na nádrže z plastu. Mezi další její žádaný sortiment patří vzduchotechnika, opět vyrobená z kvalitních a odolných plastových materiálů. Vysoká chemická odolnost, minimální hmotnost a snadná montáž se stará o pohodlné použití vzduchotechniky zejména v průmyslovém prostředí. Vzduchotechnické plastové potrubí se vyrábí ze svařovaných plastových desek či z vytlačovaných trubek. Vyráběné plastové potrubí se opět zcela přizpůsobí vašim požadavkům. Možná je kusová i hromadná dodávka potrubí, samozřejmě za přijatelnou cenu a v co nejkratším možném termínu.

Produkce společnosti AVT funguje již od roku 1991. AVT se zaměřuje mimo jiné i na zařízení pro chemické čištění a leptání skla či na montáže potrubních rozvodů. Vlastní certifikáty pro výrobu svařovaných ocelových konstrukcí, návrh, výrobu či montáž nádrží a potrubních tras i pro výrobu beztlakových nadzemních nádrží.
Plastové potrubí od společnost AVT Adresa : http://www.avthk.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: plastové nádrže, nádrže z plastu, plastové potrubí
Uloženo: 14.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde