Úhlová vrtačka – když jste v úzkých

Jaké má úhlová vrtačka výhody?



Výhody úhlové vrtačky jsme již nakousli. Je konstruována tak, aby byl umožněn přístup i na místa, která jsou jinak obtížně přístupná. V ohybech, v rozích, v těsných prostorech se totiž úhlová vrtačka cítí jako doma. Z těchto důvodů se také úhlová vrtačka nachází využití především v profesionální sféře. Už proto by tyto vrtačky měli mít vysoký výkon a výdrž. Sháníte-li úhlovou vrtačku, ale nevíte si rady s výběrem, představíme vám detailně dvě vrtačky, které by vám mohli výběr usnadnit.

Vybíráme úhlovou vrtačku



Pří výběru úhlové vrtačky pamatujte na pár věcí. Kupujte jen kvalitní zboží od známých značek a také od dobrých prodejců. To všeobecně platí při koupi jakéhokoli nářadí. Pamatujte, že na levném nářadí možná ušetříte, ale nemusí splnit svůj účel jako sice dražší, ale kvalitní nářadí. Jde tu také o vaši bezpečnost. A v neposlední řadě, ověření prodejci, vám poradí a zajistí náhradní díly či servis. A nyní již k úhlovým vrtačkám. Představíme dvě vrtačky od firmy BOSCH. První je úhlová vrtačka GWB 10 RE. Štíhlý tyčový motor a snadná obsluha pro optimální práci na špatně přístupných místech. Tato úhlová vrtačka má pravý i levý chod, takže je vhodná i pro šroubování. Palec nahoru také za dlouhou životnost a elektroniku pro přidávání a předvolbu otáček. Jmenovitý příkon 400 W. Druhá je akumulátorová úhlová vrtačka GWB 10,8-LI, která na rozdíl od té první nepotřebuje přívodní kabel, takže se při práci neplete a nejste na něm závislí. Využívá lithium-iontovou technologii Bosch Premim, díky němuž se na vrtačku můžete spolehnout v jakékoli chvíli. Palec nahoru za ochranu před přetížením, přehřátím a vybitím a za rychlonabíjení. Díky tomu je vrtačka opravdu připravena k práci kdykoliv. Navíc má 5 nastavitelných poloh hlavy.

Kupujeme úhlovou vrtačku



Rozhodli jste se, že vám ve výbavě úhlová vrtačka nemůže chybět? Dejte na naše rady a nakupujte u autorizovaných prodejců. Jedním takovým je i http://bosch-naradi-diamec.cz/uhlova-vrtacka-c-69.html, kde najdete obě předvedené vrtačky.
Úhlová vrtačka – když jste v úzkých Adresa : http://bosch-naradi-diamec.cz/uhlova-vrtacka-c-69.html
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: úhlová vrtačka, úhlové vrtačky, úhlová vrtačka bosch
Uloženo: 12.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde