Ručníky od Českých výrobců

V této kategorii nabízíme vysoce kvalitní ručníky a osušky z froté materiálu. Ručníky i osušky jsou začišťeny pevným švem po okraji. Jako doplňek k ručníkům a osuškám

Ručníky, osušky, nebo župany z kvalitního froté, v široké škále barev, tak, aby jste jimi mohli vhodně doplnit Vaši koupelnu. V oddělení ručníků, osušek nabízíme jak jednotlivé ručníky a osušky, tak i dárkové sady se třemi nebo šesti ručníky a osuškami v různých rozměrech. Věnujte prosím pozornost velikosti a gramáži jednotlivých výrobků.

Nabízíme pouze vysokou kvalitu froté ručníků, které jsou velmi příjemné na omak a díky bavlněnému materiálu ručníky i osušky jsou savé.

Froté ručníky jsou vyrobeny z vysoce savého bavlněného materiálu, který je i velmi příjemný na omak. Základním rozměrem froté ručníku je 50x100cm.

Froté osušky jsou vyrobeny z vysoce savého bavlněného materiálu, který je i velmi příjemný na omak. Základním rozměrem froté osušky je 70x140cm.

Naše společnost nabízí take kvalitní hotelový textil, který obsahuje materiály mnohokrát vyzkoušené. Materiály pro hotelový textil jsou průběžně testovány. Společnost nabízí lůžkoviny, ubrusy, froté program a další hotelový textil.
Ručníky od Českých výrobců Adresa : http://www.rucniky.shop1.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Ručníky
Uloženo: 09.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde