Antická zahrada Obchody Levně

Trendem moderní architektury posledních pár let je opětovné využívání přírodních materiálů, které nám připomínají náš původ, naše kořeny a při každodenním pohledu inspirují naše smysly.
My Vám nabízíme mnoho interiérových i venkovních výrobků ze ztuženého mramoru a ze dřeva.
“Kámen“ si dnes může dovolit každý.
Cesta k vašemu hradu může být lemovaná mramorovým schodištěm, po jehož stranách najdete rozmanité květináče se žlutými petrklíči, červenými hortenziemy nebo s blankytně modrými chryzantémy. Před vstupnímy dveřmy je mramorový sloup se soškou Floriána,který je nejenom patronem hasičů, kominíků a zedníků, ale i patronem PROTI požárům a vodě. Na zahradě pod pergolou najdete příjemné posezení v dřevěné houpačce ze které pozorujete tryskající vodu z barokní fontánky.
Nejen tyto výrobky dokážou z vašeho domova udělat kouzelný zámek, ale i ostatní sortyment, který vám nabízíme výrazně doplní charakter vašeho domu a zahrady.
Naše výrobky jsou vyrobeny ze ztuženého mramoru v barvách: bílá, imitace pískovec a starobylé PATINY. Jsou mrazuvzdorné, od skutečného kamene nerozeznatelné a cenově více než přijatelné. SCHODIŠTĚ:
schody a zábradlí tvoří celek zvaný schodiště. Schodiště je důležitým architektonickým prvkem ve vašem domě. Při výběru schodů vám může pomoci i styl vaší zahrady. Vstupu do domu z klasické zahrady bude nejvíce slušet mramor, nebo třeba pískovec. Ze zahrady pojaté ve stylu anglického parku se zase nejlépe hodí schodiště pískovcové.
SLOUPY:
sloupy mají jak podpěrný tak i dekorativní uplatnění. Sloupy podepírají verandy i balkóny. Plotové sloupy ohraničují hranici vašeho pozemku a zahradní sloup? Na zahradní, samostatně stojící sloup můžeme postavit rozličné sochy.
KVĚTINÁČE
venkovní květináče nemají uplatnění jen jako květináče do oken, nebo jako truhlíky na římsu zábradlí, ale vypadají i velmi dekorativně přímo na záhoně či na skalce.
FLORIÁN
Florián byl přijat za patrona Polska, hasičů, kominíků a zedníků. Floriánovo "hasičství" je však třeba chápat v původním slova smyslu jako hašení požáru lidské zloby a nenávisti. Socha svatého Floriána je dobrý doplněk do čela průčelí domu jako symbol který má hasit vyprahlost a zlo. Florián je v počeštělé podobě Květoslav nebo Květoš. Základem jména je latinské floranus, které vychází ze slova floris- květ. Proto je také soška Floriána vhodným doplňkem do rozkvetlé zahrady.
PERGOLY:
Pergoly jsou nejenom různě připevněné plachty jako plátěné přístřešky, ale i celodřevěnné konstrukce. Vhodně umístněná pergola na zahradě může plnit funkci dočasné garáže na auta pro návštěvy. Celodřevěnná pergola rafinovaně porostlá popínavými květinamy vytvoří příjemné zahradní posezení.
HOUPAČKA:
dřevěná houpačka zapadne do dřevěné zahradní sestavy a podtrhne romantickou pohodu večerního sezení.
Antická zahrada Obchody Levně Adresa : http://anticka.zahrada.obchodylevne.cz/shop/index.htm
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: květináče, sloup, pergoly, houpačka, florian, schodiště
Uloženo: 25.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde