Prodlužte si – kvalitní a levné prodlužo

Vybrat se dá z dvou základních typů prodlužovacích kabelů – mezi kabely určenými pro vnitřní použití a kabely pro venkovní použití. Prodlužovačky určené pro použití v exteriéru musí mít ochranné prvky, jedná se zejména o ochranné krytí IP44 – ochranu proti stříkající vodě. Důležitá je i zesílená plastová – pryžová - izolace kabelu, která zaručí optimální odolnost produktu vůči mechanickému namáhání, ale například i proti horku nebo kapalinám, a to včetně olejů. Pokud budete prodlužovací kabel používat i v zimě, rozhodně dejte předost mrazuvzdornému provedení, kvalitní prodlužovačky odolají i teplotám do -35˚C. V domácnostech se prodlužovací kabely používají nejčastěji při sekání trávy. Pokud máte elektrickou travní sekačku, bez kvalitního prodlužovacího kabelu se prostě neobejdete. Praktickým prvkem je i síťový vypínač, kterým v případě potřeby odpojíte všechny zapojené spotřebiče z elektrické sítě najednou.

Délka kabelu
Délka kabelu je dalším parametrem, kterému byste měli při výběru prodlužovačky věnovat pozornost. V nabídce nejčastěji najdete prodlužovací kabely v délkovém rozpětí 1,5 – 25 metrů, platí, že prodlužovačky určené pro exteriérové použití jsou obvykle delší.


Dejte přednost českému výrobku. Kvalitní kabelové navijáky, které nesou označení „Český výrobek“ vyrábí a prodává česká firma Munos. Kabelové navijáky, ale i prodlužovací kabely a další produkty značky MUNOS jsou konstruovány podle nejnovějších požadavků českých i evropských technických norem, samozřejmostí je 100% výstupní kontrola. Firma Munos byla založena v roce 1994, sídlí v Brtnici na Moravě a patří mezi přední evropské výrobce kabelových navijáků a prodlužovacích kabelů.

Kompletní nabídku společnosti Munos najdete na Munos.cz
Prodlužte si – kvalitní a levné prodlužo Adresa : http://www.munos.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Kabelové navyjáky, prodlužovačky, prodlužovací kabely, kabely, Munos
Uloženo: 23.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde