Dámské spodní prádlo

Dnešní žena vystavená různým životním situacím a příležitostem si s jedním druhem oblečení rozhodně nevystačí. To platí pro vrchní oblečení i spodní prádlo.
Spodní prádlo – to by měl být vrchol, třešnička na dortu, poslední slupička, poslední vrstva, ale co by ji mělo předcházet nebo ji doplňovat?
Mohl by jím být například saténový župánek, lehká průsvitná košilka, krátké šaty smyslně obepínající vaše křivky, elegantní šál nebo třeba vhodně zvolený erotický kostýmek pro intimní večery ve dvou.
Žena má na výběr mnoho variant, to jediné, co jí může scházet, je odvaha – odvaha mít svůdné a možná trochu netradiční prádlo.
Ovšem i v knize Šestý Tibeťan je psáno, že podle taoismu je škodlivé si odpírat právo na přirozenou potřebu člověka a nevěnovat jí žádnou pozornost, což je prý stejně pošetilé jako si zakazovat vidění či slyšení.
Takže určitě nemá smysl odpírat si nošení vyzývavějšího spodního prádla. Není to prostě už nuda chodit stále jen v bílé nebo černé podprsence?! Ty totiž většina žen nosí navzdory pestré nabídce trhu. V novém trendy spodním prádle se dnes žena může cítit svobodná, přitažlivá a žádaná, vnitřně spokojená s dosaženým výsledkem, který určitě potěší ji i její protějšek.

Dámské spodní prádlo Adresa : http://e-pradlo-obleceni.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dámské spodní prádlo, módní trendy, dámské oblečení, změna šatníku, radost z obl
Uloženo: 19.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde