Doba vypouklých obrazovek je pryč

Doba vypouklých obrazovek a televizorů, které vážili několik desítek kilogramů, a zabíraly velké místo, je pryč. Na místě jsou ploché obrazovky, nabízející čistý obraz té nejvyšší kvality a filmy a celkově sledování televize tak nabírá úplně jiné rozměry.
S tím související je samozřejmě i volba televizního nábytku. Pokud bychom se měli zaobírat tím, která volba je pro LCD, LED nebo PLAZMA TV nejoptimálnější, určitě se dostaneme na výběr držáků na televizory.
Držáky na televizory jsou velmi účinnou, efektivní a finančně výhodnou volbou, díky které umístíme plochý televizor na jakékoliv místo, které si zvolíme. Je to velmi jednoduché a využití je samozřejmě obrovské.
Pokud se jedná o samotnou montáž a uchycení, je to velmi snadná záležitost. Zvládne to i méně zručný člověk. Držák se umístí speciálně vyrobenými šrouby, zajistí se a poté se k němu přidělá televizor. Při samotné montáži je třeba dodržet jak návod výrobce držáku, tak návod výrobce televizoru.
Při výběr držáku bychom měli myslet samozřejmě na rozměry. Díky univerzální VESA normě, která nám na celém světě značí na televizorech rozteč v horizontální a vertikální délce, tak snadno držák vybereme.
Pokud uvažujeme o držáku na televizor, máme na výběr hned z několika druhů. Na výběr jsou držáky fixní, tedy nepohyblivé nebo velmi málo pohyblivé, držáky stropní, které se umístí na strop a držáky s ramenem nebo nastavitelné. Zde jsou již možnosti nastavení a libovolné volby úhlu, jak si chceme televizor připravit při sledování.
Fixní držáky sice nabízejí výhodnější ekonomickou stránku, ale při manipulaci s nimi může být problém. Televizor tak nemění pozici, a jak jej tedy přiděláme, v takovém úhlu jej musíme sledovat. Nastavitelné držáky mají tu výhodu, že si můžeme měnit nastavení a úhel televizoru. Oceníme to především při změně světla v místnosti, nebo pokud potřebujeme nastavit specifický sledovací úhel. Držáky na strop nám zase umožňují umístit televizor nad postel nebo do koupelny nad vanu.

Doba vypouklých obrazovek je pryč Adresa : http://www.drzaknatv.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: držáky, televize, obrazovky, lcd, plazma, led tv, tv nábytek
Uloženo: 09.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde