Mějte barevné nehty

Každá dáma chce vypadat stoprocentně upraveně. Celkový dojem z vašeho zevnějšku dotváří také vaše ruce a nehty, které vás reprezentují na každém kroku. Proto se vyplatí investovat trochu péče do jejich vzhledu. Pokud nemáte čas či chuť věnovat se péči o vaše přírodní nehty, můžete si nechat vymodelovat umělé nehty. Protože barvy jsou velmi moderní, byla by škoda nevyužít je na nehtech. Proto jsou mezi nehtovými designerkami i jejich zákaznicemi stále oblíbenější barevné UV gely, ze kterých je možné modelovat krásné gelové nehty.

Internetový obchod nehtovými potřebami MagicNails.cz nabízí široký sortiment různých druhů UV gelů. Barevné gely nejsou z hlediska modeláže zajímavé jen svou barvou, ale také dalšími efekty. Často obsahují perleť, kovové odlesky či třpytky. Barevné gely se proto stále častěji používají pro nehtovou modeláž. Gelové nehty jsou velice pevné, pružné a jsou oblíbené také díky svému přirozenému vzhledu. Pro modeláž gelových nehtů je vedle kvalitních UV gelů zapotřebí také UV lampa.

UV gel je po nanesení na nehet třeba nechat vytvrdit. To se děje právě v UV lampě. UV lampa je osazena zářivkami, které produkují UVA záření. To způsobuje vytvrzení UV gelu v požadovaném tvaru. Internetový obchod MagicNails.cz nabízí široký výběr zboží pro modeláž nehtů, nechybí zde samozřejmě také různé UV lampy. Aktuální novinkou na MagicNails.cz jsou UV lampy v různých módních barvách osazené čtyřmi zářivkami, které umožní spolehlivě vytvrdit nehty z UV gelu.

Po dokončení základní modeláže zbývá ještě gelové nehty ozdobit a upravit tak do finální podoby. Vše, co budete k modeláži potřebovat, naleznete v internetovém obchodu MagicNails.cz. Neváhejte a nakupujte zde vše pro domácí i profesionální manikúru a modeláž nehtů. Mějte i vy krásné barevné gelové nehty.
Mějte barevné nehty Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-lampy-odsavacky
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 28.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde