Společenské hry


V tom může pomoci obrovské množství společenských her, které náš sortiment nabízí. Jednou z nejžádanějších her v poslední době jsou Activity. Výhodou této společenské hry je bezesporu počet hráčů, který může činit až 16 hráčů, což znamená zabavení nejen rodičů s dětmi ale i dalších osob. Obdobně na tom je velice známá hra Monopoly, jejíž cílem je dostat do bankrotu protihráče díky kupování nemovitostí a vydělávání pomocí nich. I tato hra se umístila na samém vrcholu společenských her, díky svým dokonale propracovaným pravidlům. Hra má velmi společného se společenskou hrou Dostihy a Sázky, která byla vlastně předchůdce hry Monopoly. Ne každému ale tento typ hry přirostl k srdci. Někdo má raději hry, u kterých musí namáhat hlavu. Tyto hry jsou určeny především pro starší děti. Scrabble jsou vlastně představitelem těchto typů her. Poslkádejte slovo za co nejvíc bodů, zbavte se všech písmenek a vyhrajte! Dokažte že máte nejlepší slovní zásobu a víte kdy ji uplatnit.
Mezi nejstarší společenské hry se vedle šachů dají považovat i karty. Díky masovému rozšíření této aktivity se karetní hry mnoha lidem dostaly do podvěmí i pod názvy jako Mariášky, Černý Petr ale dokonce i pexeso. Snad každý z nás někdy hrál nějakou karetní hru ať už to bylo Prší, nebo obyčejná Válka.
Domino je také považováno za společenskou hračku. Díky ní si dítě procvičuje nejen motoriku ale i trpělivost, která je velmi důležitá pro další psychický rozvoj dítěte.
Pokud je vaše ratolest v předškolním věku a pomale ale jistě se začíná těšit do školy, zpříjemněte mu toto čekání společenskou hrou Junior, díky které se bude pomale ale jistě učit anglickým slovíčkům a jednoduchým frázím jak jinak než hraním.
Mezi společenské hry se samozřejmě řadí i puzzle, které dokáží zabavit celou rodinu na delší dobu. Vzhledem k obrovskému výběru motivů si dokáže vybrat i ten nejnáročnější zákazník.+
Fonetip s.r.o.
www.mrakyhracek.cz
Společenské hry Adresa : http://www.mrakyhracek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 12.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde