Se zásobníkem vody vás žízeň nezaskočí

Nemáte rádi vodu plnou konzervantů a chemických úprav? Doporučujeme vám pramenitou čistou vodou z chráněné krajinné oblasti Šumava. Pijte jen křišťálově čistou vodu a osvěžte se kdykoli budete chtít. Vsaďte na zásobník vody. Ten je z plastových zdravotně nezávadných barelů, který vám usnadní způsob, jak se k vodě dostat.
Pramen zdraví ze Šumavy!
Jsme vám plně k dispozici, tak neváhejte a objednejte si lahodně čistou vodu ze Šumavy i vy. Dopřejte si vodu do domácností, kanceláří i firem, kamkoliv jen chcete. Vždy potřebujete zásobníky vody, kterým se říká aquamaty a mají objem 18,9 l. Zásobníky vody jsou odolné proti běžnému mechanickému opotřebení. Vyberte si barel přesně podel vašich představ, každý je precizně zpracovaný. Zajistí vám vodu i o teplotě 90°C. Veškerý servis včetně čištění aquamatů je samořejmostí.
Poslužte si vodu do domácností
Rádi byste si pochutnávali na vodě kdykoli chcete? Objednejte si balenou vodu do domácnosti ještě dnes. Dodáme vám ji v barelech, které jsou uzavřeny bezpečnostním ventilem Non-Spil a zapečetěny. Tak bude vaše voda 100 % čistá. Velkou předností je i možnost vrácení obalů, tudíž nemusíte myslet na jejich likvidaci. Více se dozvíte stránkách společnosti Elba pramen. Vytvořili jsme pro vás sekci voda do domácností. Z čistého pramene dostanete vždy čistou vodu!
Se zásobníkem vody vás žízeň nezaskočí Adresa : http://www.elbapramen.cz/zasobniky-pitne-vody-do-kancelari-a-domacnosti
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Zásobníky vody, Voda do domácností
Uloženo: 13.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde