Kdo čistí a vozí s námí, neprohloupí.

V dnešní době je potřeba se odlišit od průměru, a to v každé disciplíně, každé oblasti, každém odvětví. Například se sportem nebo cukrárnou Vám nepomůžeme, ale se Stavební technikou ( http://strojenaradi.cz ) ano !
Úklid a čištění jsou potřeba. Dokonce i po chirurgických stavebních strojích a nářadí je potřeba prostory a materiál očistit, vysát nepořádek, opracovat nesrovnalosti a dát vše do perfektního stavu. Tato část práce – čistění – bývá klasicky nejméně oblíbené, nejnamáhavější a časově náročné. Navíc – co si budeme nalhávat – k takové práci se hlavně ani nikdo moc nehrne. Jak to změnit ?
Stačí nahlédnout do sekce katalogu Čistící technika ( http://strojenaradi.cz/5-cisteni/ ) a najdete si jistojistě Vašeho pomocníka a miláčka v jednom. Naše čistící technika zahrnuje vše, od čištiče eskalátorů v obchodním domě, až po moderní vysavače pro dům.Žádná nečistota, špína, zanesení nemá šanci. Mokré i suché čištění, ergonomické rozměry, velmi dobrá manipulace a dlouhá životnost dělají spolu s kompletní sadou nástrojů na čištění favorita trhu.
Převážet hmoty, materiály, sutiny, jiné menší nástroje a to do hmotnosti 300-350 kg jsou pohodlně umožněny díky motorovým kolečkům ( http://strojenaradi.cz/15-motorova-kolecka/ ) dvou druhů. Motorová s koly terénní na zahradní, údržbářské a pomocné stavební práce a pásový transportérek vhodný tam, kde je potřeba se chovat obezřetně k povrchu, například trávníku poškozením. Stavební stroje jsou vybavené kotoučovými brzdami, převodovkou a nesmírně zvyšují manévrovatelnost, produktivitu a efektivitu práce.

Kdo čistí a vozí s námí, neprohloupí. Adresa : http://strojenaradi.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: stroje,naradi,produkty,zahrada,eshop
Uloženo: 06.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde