Profesionálové přes opravy čerpadel

Hledáte kvalitní čerpací techniku? Nebo jen potřebujete opravy čerpadel? Svěřte se do rukou profesionálů přes čerpadla. Zjistíme, jaké bude nejlepší řešení pro váš vrt či studnu. Součástí našich služeb je i dodávka a montáž čerpadla, vodovodních rozvodů a v neposlední řadě i elektroinstalace. Své služby vám nabízíme již 20 let. Už jsme opravili více jak 12 tisíc čerpadel a zprovoznili přes 120 přečerpávacích stanic.
Na čerpadla jsme machři
Naše mnohaleté zkušenosti jsou na našich službách evidentně vidět. Poskytujeme vám jen profesionální služby, na které je spolehnutí. Využijte servis a opravy čerpadel všech typů. Hravě zvládneme malá a běžná čerpadla i čerpadla o výkonu 250 kW a hmotnosti 5 t. Přednostně však děláme havarijní opravy čerpadel. Vaše čerpadlo si vyzvedneme odkudkoliv po celé ČR.
Obraťte se na profesionály přes servis a opravy čerpadel. Bezproblémový chod čerpadla je zaručen. Využijte demontáž a montáž čerpadla do vrtů a studní, z jímek odpadních a děšťových vod. Poradíme si i s renovací náhradních dílů a s pravidelnými kontroly. Než se s námi pustíte do spolupráce, zašleme vám cenový návrh. Poté vaše čerpadlo opravíme a jeho funkčnost vyzkoušíme ve vlastní zkušebně. Dodáme vám protokol s naměřenými hodnotami zdarma. Na opravy čerpadel jsem opravdoví odborníci, tak neváhejte a kontaktujte nás.
Profesionálové přes opravy čerpadel Adresa : http://www.aqa-cerpadla.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Opravy čerpadel, Čerpadla
Uloženo: 02.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde