Umělé nehty s fantazií pro každou ženu

Kvalitní originální práci podtrhují prvotřídní použité materiály. Chcete-li, aby vaše práce vypadala skutečně profesionálně, je třeba používat také profesionální pomůcky. Živíte se jako nehtová designerka? Potom potřebujete zajisté velké množství různých propriet k práci s UV gely i akrylem. Na kvalitě nástrojů a samozřejmě také modelovacího materiálu velmi záleží, pořiďte si proto vše, co budete potřebovat k modeláži umělých nehtů na www.magicnails.cz.

MagicNails.cz je internetový obchod nehtovým příslušenstvím. Prodáváme vše, co potřebujete k profesi nehtové designerky, manikérky či pedikérky. Máte kvalitní misku na manikúru? Nepotřebujete pomerančová dřívka nebo seřezávač nehtové kůžičky? Obraťte se na internetový obchod MagicNails.cz.

Přeje si hodně vašich klientek gelové nehty? Modelujete i akrylové nehty? Každý způsob vyžaduje vlastní pomůcky. Gelové i akrylové nehty potřebují samozřejmě také vlastní modelovací a zdobící materiál. Pro modeláž je velmi důležité mít dostatečnou zásobu tipů různých velikostí, barev i tvarů. Každá klientka má jiný vkus a také představy o tom, jak by nehty měly vypadat.

Máte-li tipy, budete potřebovat také různé UV gely, neměla byste zapomínat ani na barevné UV gely s nejrůznějšími efekty. Gel musíte nanášet štětečkem a potřebujete také UV lampu na vytvrzení UV gelu. Kvalitní zboží pro vaše profesionální využití nakoupíte na MagicNails.cz.

Pro akrylové nehty sice nepotřebujete lampu, zato ale vyžadují jiné potřeby. Máte k dispozici kvalitní tvrdidlo a dostatek akrylového prášku? Potřebujete také nádobku na namáčení akrylového pudru do tvrdidla. Neváhejte a nakupujte na MagicNails.cz. Jsou tu pro vás připraveny veškeré pomůcky i materiál, který budete k práci potřebovat. Vyberte si z naší nabídky a vytvářejte perfektní design umělých nehtů.
Umělé nehty s fantazií pro každou ženu Adresa : http://www.magicnails.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 20.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde