Úklidové firmy a reklama

Každý z nás se denně setkává s různými typy reklam. Všiml jsem si poměrně humorné věci, a to, jak přihlouplé jsou reklamy úklidových firem na jejich služby.

V souvislosti s tím jsem také zaznamenal, že čím "přiblblejší" reklama na úklidové služby je, tím horší servis daná firma nabízí. Pročtete-li si webové stránky některých úklidových firem, narazíte na různá tvrzení, např.:

"Naše úklidová firma prozáří Vaše kanceláře".

"Našim úklidovým pracovníkům neunikne ani smítko špíny".

"Váš koberec bude po vyčištění naší úklidovou firmou jako nový".

"Vaše okna a rámy budou díky naší úklidové firmě zářit čistotou".

"Naše úklidová firma má stabilní úklidový personál s nulovou fluktuací".

"Jsme nejlevnější úklidová firma v Praze".

Jistě, většina úklidových firem se snaží dělat svou práci maximálně dobře, ale vždy jde především o práci s lidmi. A lidé nejsou stroje. V našem oboru musíme usilovat především o to, abychom zaměstnali pracovníky, kteří chtějí tutu práci vykonávat, jsou pokorní a mají vůli denně uklízet po jiných. Důležité je také to, aby si k nim našli cestu provozní technici, kteří zodpovídají za úklidový servis v jednotlivých objektech a vzájemné vztahy uřídili ke spokojenosti všech stran - zákazníka, zaměstnanců úklidové firmy a jejich zaměstnavatele.

Vždy mne proto fascinují výše uvedená tvrzení, které zástupci mnoha úklidových firem zcela bezostyšně z očí do očí slibují klientům. Drtivá většina těchto zákazníků je poté překvapena bídnou kvalitou poskytovaných služeb takovéto úklidové firmy. Tyto firmy totiž sledují pouze krátkodobý zisk, chtějí se zalíbit, svým úklidovým pracovníkům dají skoro méně než minimální mzdu a navíc ještě z klientů tahají dodatečně peníze za různé vícepráce.

A co na to COMPLEX?

Chcete-li si zajistit spolehlivou úklidovou firmu, zjistěte si především její reference. Naše úklidové služby byly vždy postaveny na vytváření důvěryhodných vztahů s klienty, osobním přístupu a dlouhodobé spolupráci. Nikdy jsme se nepotřebovali zalíbit lacinými tvrzeními - nejsme nejlevnější, nedokážeme zajistit nulovou fluktuaci a ze starého koberce nedokážeme udělat nový. Co ale umíme slíbit a dodržet, je to, že se Vám budeme vždy maximálně věnovat, budeme operativně řešit Vaše požadavky a Vy budete vědět, že se na nás můžete maximálně spolehnout.
Úklidové firmy a reklama Adresa : http://uklid.complexsro.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: úklidové služby, úklidová firma, úklid, mytí oken, čištění koberců
Uloženo: 13.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde