Úklidové služby po celý rok

Hledáte někoho na úklid? Dopřejte si služby společnosti Duha úklid. Jsme úklidová firma Praha, která nabízí svou činnost firmám i velkým objektům. Svěřte se do našich rukou, ať už jste zábavní areál, komerční centrum, skladová hala nebo nemocnice a sportoviště. Nabízíme vám téměř 20 let zkušeností a tradice. Neváhejte a obraťte se na nás, my vám zajistíme pravidelný úklid kanceláří a průmyslových budov.
Co všechno můžete očekávat od úklidové firmy Praha? Pravidelně budeme dodávat hygienické potřeby na WC a vybavení do kuchněk. Tuto činnost provádí jedině vyškolený pracovní tým. Pracujeme pouze s kvalitní úklidovou kosmetikou a chemií. Spolehněte se na naše kvalifikové pracovníky, kteří ví, jak má vypadat čistota. Nabízíme vám své úklidové práce po celý rok. Úklidová firma Praha je vám plně k dispozici.
Poskytujeme i mytí skleněných budov
Nevíte si rady se špinavou budovou? Využijte naší služby mytí skleněných budov ve výškách. V rámci této služby se postaráme o mytí oken a čištění pláště budovy. Mytí skleněných budov ve výškách zvládáme pomocí moderní techniky. Vlastníme vysokozdvižné plošiny a pojízdné lešení, které nás dopraví do jakékoliv výšky. Zapomeňte na zašlé a zanedbané budovy a objednejte si úklidové služby od nás.
Úklidové služby po celý rok Adresa : http://www.duha-uklid.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Úklidová firma Praha, Mytí skleněných budov
Uloženo: 21.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde