Termoizolační nátěr Maxitherm s antikond

Maxitherm je speciálně vyvinutý nátěr pro aplikaci na fasády domů i do vnitřních místností. Obsahuje mikroskopické sklokeramické částečně vakuovano kuličky, které po zaschnutí nátěru vytvoří souvislou plochu. Ta je schopná odrazit až 87 % tepla právě díky kuličkám, které působí jako termoska. Zároveň je ale termoizolační nátěr paropropustný – prodyšný – což je efekt působící proti srážení vlhkosti na zdivu. Plísně se nejčastěji tvoří v místech, kde dochází ke srážení vlhkosti, která vzniká následkem tepelných mostů na zdech – rohy místností.
Použitím termoizolačního nátěru tedy nejen snížíte náklady na vytápění, ale také zamezíte tvorbě plísní, pokud máte s tímto problém.
Obsah sklokeramických kuliček zlepšuje viskozitu termoizolačního nátěru a ten se pak snadno roztírá.
Termoizolační nátěr Maxitherm je velice snadno použitelný na venkovní fasády domů i na vnitřní místnosti prakticky v jakémkoli prostředí. Při aplikaci na venkovní fasády zabraňuje v létě přehřívání obvodových zdí a uvnitř budovy se drží příjemná teplota. Nátěr je odolný vůči povětrnostním vlivům a oděrům, takže celkově chrání fasádu a prodlužuje její životnost.
Nátěr je také vhodný pro použití ve vnitřních prostorech, například v bytech, špatně odvětraných budovách a starších domech, kde hrozí vyšší riziko tvorby plísní na v rozích na zdech.
Maxitherm je dostupný v libovolném odstínu, který vám namíchá prodejce termoizolačního nátěru.



Termoizolační nátěr Maxitherm s antikond Adresa : http://www.termoizolacninater.cz/termoizolacni-nater.php
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: termoizolační nátěr
Uloženo: 27.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde