Alex Fox-potisk triček,zakázkový textil

Naše firma vznikla za podpory profesionálů na reklamní textil s mnohaletými zkušenostmi. Reklamní textil sami vyrábíme a dokážeme tak velice pružně reagovat na potřeby všech zákazníků.

Najdete u nás služby, které jsou na trhu nejvíce žádány. Vytvořili jsme propracovaný a mnohokrát testovaný e-shop, který umožňuje objednávání 24 hodin 7 dní v týdnu. Poskytuje dokonalý přehled stavu skladových zásob a kompletní specifikace produktů. V e-shopu si můžete vybírat zboží již od jednoho kusu a díky tomu uspokojíte požadavky vašich klientů.

Dopravu zaštítí spolehlivý dopravce, u kterého je možné sledovat, kde se právě zásilka pohybuje a samozřejmě zboží doručí do 24 hodin. Místo dodání si sami určíte. Dokážeme spolehlivě zboží dodat na jakoukoliv adresu a je jen na vás, zda si ušetříte náklady za další dopravu a necháte si zboží poslat rovnou k vašemu zákazníkovi.

Vydali jsme se cestou profesionálního zákaznického přístupu. Setkáte se u nás kdykoliv s ochotou, úsměvem a snahou společně najít řešení pro veškeré zakázky. Neděláme rozdíly mezi zákazníky, každá zakázka je pro nás stejně důležitá a uděláme maximum, abyste se s radostí na nás dále obraceli.

V případě zájmu vám ušetříme čas díky možnosti nechat si u nás zboží obrandovat. Dle vašeho výběru navrhneme potisk nebo výšivku a celou zakázku vyřešíme k plné spokojenosti. Takové zakázky u nás můžeme i uskladnit a odeslat je až na odvolávku.

Nevybrali jste si z našeho katalogu? I tak zde máme řešení! Můžeme společně zrealizovat zakázkovou výrobu, kdy vám pomůžeme s výběrem materiálů, střihu, labelů či barev. Vše je velice snadné a jsme plně připraveni krok po kroku vás celým procesem provést.
Alex Fox-potisk triček,zakázkový textil Adresa : http://www.alexfox.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: potisk textilu, zakázkový textil
Uloženo: 23.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde