Lumenmax - LED světelné technologie

Světelné zdroje LED od LUMENMAXu byly navrženy jako náhrada za klasické žárovky a zářivky. Vyzařované světlo používané v našich LED diodách typu SMD, COB a Hi-Power je zcela bezpečné a zdravé: světelné zdroje neobsahují rtuť a nevyzařují žádné (či jen nepatrné stopové) množství UV a IR. Jsou velmi odolné proti poklesu napětí a proti rázovému proudu, vykazují větší odolnost vůči mechanickým nárazům a vyzařují minimum tepla, to zaručuje vyšší úroveň požární bezpečnosti v porovnání s konvenčními žárovkami.


Životnost světelných zdrojů LUMENMAX činí až 50.000 hodin, a není zkrácena častým vypínáním a zapínáním, nepotřebují čas na zahřátí a perfektně zvládají i velmi nízké okolní teploty. Díky použití vysokého množství efektivních LED diod, účinnost světelných zdrojů LUMENMAX umožňuje až devětkrát nižší spotřebu elektrické energie v porovnání s běžnými žárovkami a dvakrát nižší v případě kompaktních zářivek.



* "Odborníci varují, že energeticky úsporné kompaktní žárovky (zářivky) mohou vyvolat migrénu, epilepsii, či vyrážku. Dr. Sarkany, fotodermatolog z Dermatologického institutu St. John v Londýně tvrdí, že se již setkal s pacienty, u kterých energeticky úsporné žárovky vyvolaly vyrážku. Někteří z nich, trpěli onemocněním zvaným lupus a po vystavení zářivkovému světlu se jejich symptomy ještě zesílily. Rovněž další odborníci se shodují, že osvětlení prosazované EU je problematické vzhledem k velkému množství emitovaného UV záření. Tento fakt způsobuje u lidí s kožními chorobami zhorčšení některých příznaků. "
Lumenmax - LED světelné technologie Adresa : http://www.lumenmax.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: led žárovky, led pásky, led svítidla
Uloženo: 19.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde