Pozvěte si na zemní práce profesionály

Vlastníte pozemek,ale nemůžete ho kvůli jeho stavu řádně využít? Ne každý na to má dostatečné prostředky a zkušenosti na terénní úpravy. Každý se však může obrátit na stavební společnost STAVBY MAREK. Své služby vám nabízíme již od roku 1999 a za tu dobu jsme vykouzlili úsměv na tváři více než 65 000 zákazníkům. Vsaďte na naše technické vybavení a bohaté zkušenosti.
Svěřte se do rukou profesionálům v oboru. Zemní práce a terénní úpravy nejsou díky našim zkušeným zaměstnancům a spolehlivé technice žádný problém. Své služby nabízíme především v okolí měst Hradec Králové a Pardubice.

Co vám můžeme nabídnout?
- Výkopové práce
- Srovnání terénu
- Dovoz potřebného materiálu (většinou hlína)
- Odvoz přebytečného materiálu

Důležité je také ohraničit si svůj pozemek a zabránit tak přístupu nežádaných návštěvníků. K tomu vám nejlépe pomůže kvalitní plot. Pokud se do jeho stavby nechcete pouštět sami, stále se na nás můžete obrátit. Stavba plotu na klíč je pro nás hračka. Jediné, o co se musíte starat, je výběr materiálu. Plot si zaměříme, připravíme si základy a postavíme plot podle vašich představ. Nenamáhejte se sami a nechte stavební práce zkušené firmě.

Pozvěte si na zemní práce profesionály Adresa : http://www.stavby-marek.cz/zemni-prace
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zemní práce, stavba plotu
Uloženo: 04.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde