Kravata - tipy a triky

Kravata - tipy a triky s nimi správně zacházet
Pokud je kravata vaším každodenním společníkem, jistě jste si povšimli, že časem se kravata stane více vytahanou a celkově již nepěkně vypadající. Je to často způsobeno tím, že kravata není správně skladována a není s ní zacházeno správně.
To je důvodem, proč bychom Vám chtěli dát pár triků a tipů na to, aby vaše kravata zůstala co nejdéle atraktivním doplňkem.
Kravata – jak jí správně rozvázat?
Víte co největší chybou těch, pro které se kravata stála partnerem teprve nedávno? Jakmile se jim konečně kravata podaří pěkně uvázat, mají téměř panický strach znova kravatu rozvázat – co kdyby se už jim náhodou tak pěkný uzel znova nepovedl? Bohužel, tímto způsobem zacházení kravata nejvíce trpí. Pokud je kravata dlouho dobu uvázaná, je její znehodcení již často nevratné – kravata po rozvázání nese známky velkého opotřebení – v místě uzlu je zašlá špína, místo kde byl uzel je extrémně pokrčeno – a věřte mi, vyžehlit místo uvázaní kravaty je po dlouhé době úkol vcelku náročný.
Druhým největším ´´hříchem´´ je, pokud není kravata zrovna naším milovaným doplňkem a ihned po příchodu domů jí nedočkavě strháváme z krku. To můžeme udělat klidně jen 1x a pokud škubneme opravdu moc, můžeme se s kravatou rozloučit.
Jak má být tedy kravata správně uchována?

Kravata musí být pečlivě stočená do klubíčka a uložena na suchém místě. Tak bude její životnost prodloužena o mnohonásobek času




Kravata - tipy a triky Adresa : http://www.kkravaty.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Kravata
Uloženo: 03.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde