Renovační nátěry střech Redok

Střecha je tím prvním, co se staví hned po obvodovém zdivu nových domů, do stavby pak nezatéká. Základem dobrého bydlení je kvalitní střecha. V případě, že Vaše střešní krytina dosloužila, není vždy nutné měnit ji za novou. Existuje i úspornější varianta. Odborná firma Vám může provést renovační nátěr, který spočívá v očištění a následném nanesení ochranného nátěru. Takto renovovaná střecha může vypadat jako nová.

Společnost Redok s.r.o provádí renovační nátěry střech již od roku 1998. Soustředí se především na nátěry střech z eternitové, taškové, plechové a asfaltové krytiny. Nátěry střech provádí po celé České republice a v posledních letech zrealizovala cca 100 střech ročně.

Představujeme se: renovace a nátěry střech



Jsme schopni opravit střechy staré až 90 let, dle kvality střešní krytiny. K uskutečnění renovace střechy nepoužíváme žádné lešení, ale pouze hliníkové žebříky, které vynikají svou lehkostí a snadnou manipulací na střeše, nebo horolezeckou techniku, čímž nedochází k mechanickému poškození krytiny. Renovace střechy zabrání opětovnému růstu mechů a lišejníků (nátěr eternitu, nátěr tašek, nátěr asfaltu) nebo korozi (nátěr plechu), prodlouží životnost (cca o 20 let) a výrazně zlepší vzhled. Bez rozkrytí je střecha jako nová a za velice příznivou cenu.

Kvalitní barvy



Pro výše uvedené nátěry střech používáme špičkové akrylátové barvy německé a švédské výroby (Meffert a Hagmans), které vynikají svou odolností proti povětrnostním vlivům, UV záření a škodlivinám z ovzduší. Po mnoha letech praxe si dovolujeme tvrdit, že jejich kvalita je oproti často aplikovaným českým ale i jiným zahraničním barvám, používaným k tomuto účelu, neporovnatelná.

Více informací naleznete na www.redok.eu.
Renovační nátěry střech Redok Adresa : http://www.redok.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: renovační nátěr, renovační nátěry, nátěry střech, nátěr střechy, nátěr střech
Uloženo: 02.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde