Potřebujete upravit fotografie?

Nemáte čas na úpravu Vašich fotografií?

Rádi byste si nechali vytisknout Vaše fotografie, ale potřebují trochu upravit či opravit? Například červené oči, vyhlazení pleti, vyčištění fotografie, oříznutí nebo jen převod do černobílé nebo sépiové tóniny, přidání různých efektů a jiné.

Rádi je upravíme za Vás!

Nabízíme zpracování veškerých vašich fotografií, úpravu, retušování, colorování, zálohování fotografií na CD, DVD nosiče, digitální foto-alba, fotoknihy, foto koláže, fotomontáže, slideshow.

Na našich webových stránkách www.fotografika.ic.cz , se dozvíte více informací a navíc se můžete zúčastnit fotografické soutěže o nejhezčí fotografii, kde první 3 nejlepší vyhrají zajímavé ceny!

Máte fotografie pouze vytištěné a chtěli byste je mít i ve svém počítači?

Rádi Vám je naskenujeme a pošleme nazpět!

Vaše oblíbené fotografie vám upravíme a vytvoříme z nich například různé koláže,digitální fotoalba, fotoknihy, vše podle vašeho přání. Vytvoříme vám originální prezentaci vašich fotografií (SlideShow), které si můžete přehrát na CD nebo DVD s vaší oblíbenou skladbou, fotografie můžete doplnit popisky, vtipnými komentáři nebo jimi můžete vyjádřit i své pocity.

Grafické návrhy letáků, vizitek apod.

Zabýváme se také tvorbou kalendářů. Z vašich fotografií vám vytvoříme originální kalendář, který bude skvělým dárkem, stejně jako fotokniha, fotokoláž či SlideShow, dárky, které zajisté určitě potěší vaše blízké či přátele.

Potřebujete upravit fotografie? Adresa : http://www.fotografika.ic.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: foto, úprava fotografie, grafické úpravy, foto koláže, fotoknihy, soutěž
Uloženo: 19.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde