Unikátní prosklené fasády

Chcete, aby vaši firmu lidé nepřehlédli. Právě pro vás je tu společnost Winko s.r.o. Připravili jsme pro vás unikátní prosklené fasády. Spolupracujeme s dodavatelem hliníkových konstrukcí SAPA. Díky tomu pro vás vyrábíme a montujeme prosklené fasády. Jedná se unikátní a vysoce moderní architektonický prvek, který každého upoutá.
Prosklené systémy SAPA využívají systém zasklívacích lišt či přímého lepení skla k hliníkovým profilům. Jednotlivé typy fasád v naší nabídce mají různé termoizolační vlastnosti nebo se liší architektonickými prvky. Informace o jednotlivých typech naleznete na našich webových stránkách. Obraťte se na společnost Winko, která zajišťuje prosklené fasády v Praze a celém Středočeském kraji.
Zoufat nemusí ani majitelé rodinných domů. Pro vás jsme připravili také moderní architektonické rozšíření domu. Pokud si rádi užíváte přírodu a chcete jít být co nejblíže i v zimě, zvolte zimní zahrady. Díky kvalitním hliníkovým či plastovým systémům vytvoříme u vás doma zimní zahradu podle vašich představ. Zimní zahrada se stane oblíbeným místem pro přijímání návštěv i odpočinek.

Unikátní prosklené fasády Adresa : http://www.winko.cz/prosklene-fasady
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: prosklené fasády, zimní zahrady
Uloženo: 14.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde