Nízkoenergetické domy na klíč

Konečně jste získali peníze na stavbu nového domu? Než se začnete pouštět do stavebních prací, zamyslete se, zda chcete vyhazovat vysoké částky za energie. Pokud zní vaše odpověď NE, je tu pro vás společnost IRBOS. Využijte naší nabídky a nechte si postavit nízkoenergetické domy na klíč.
Hlavní rozdíl mezi nízkoenergetickými a klasickými domy poznáte především ve vytápění. Spotřeba energie na vytápění se u běžných domů pohybuje mezi 90 a 120kWh na m2. Nízkoenergetické domy však zaručí spotřebu okolo 35kWh na stejný prostor. To je třetinová spotřeba energie oproti klasickým domům! Nízkoenergetické domy stavíme ze dřeva. Jedná se o přírodní materiál, který má vynikající termoizolační vlastnosti a díky jeho struktuře dům „dýchá“.
Myslete, než začnete stavět a ušetřete do budoucna vysoké částky. Navíc ceny energií neustále rostou, a proto se vyplatí vlastnit nízkoenergetický dům. Buďte ekologičtí a využijte naší služby nízkoenergetické domy na klíč. Bydlete ekologicky díky společnosti IRBOS.

Nízkoenergetické domy na klíč Adresa : http://www.irbos.cz/nizkoenergeticke-domy-na-klic
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nízkoenergetické domy, nízkoenergetické domy na klíč, domy na klíč
Uloženo: 20.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde