Ušetřete na elektřině změnou dodavatele

Z čeho se skládá cena elektřiny?
Ceny elektřiny se skládají z regulované a neregulované složky. Regulovaná část zahrnuje náklady na distribuci, činnost operátora atd. Tuto část ceny neovlivníte, protože nelze změnit distributora elektřiny. Můžete si však vybrat dodavatele elektřiny a tím výrazně ovlivnit cenu druhé časti, ve které platíte za vlastní tzv. silovou elektřinu. Tímto způsobem ušetříte až 14%.

Dodavatelé elektřiny

Dodavateli elektřiny na českém trhu v současné době jsou 3E - Europe Easy Energy, BICORN, Bohemia Energy entity, Central Energy, Centropol, Corasta, ČEZ Prodej, E.ON Energie, Elimon Energetické centrum, Engas, Global Energy, Lumen Energy, Nano Energies Trade, Optimum Trading, Pražská energetika, RSP Energy, RWE Energie a United Energy Trading.

Změna dodavatele elektřiny

Oslovila vás změna dodavatele elektřiny? Jde o velmi jednoduchý proces. Stačí jen vypovědět stávající smlouvu a uzavřít smlouvu s novým dodavatelem. Mnohdy tu starou smlouvu za vás vypoví nový dodavatel na základě vašeho svolení.

Zaměřte se však na výběr vhodného dodavatele elektřiny. Jaký bude pro vás skutečně nejlevnější? To zjistíte pečlivým porovnáním všech nabídek. Jde však o náročný proces. Nemusíte ho podstupovat. Udělali jsme ho za vás. Díky webu Provonanielektriny.cz a jeho služby porovnání cen elektřiny budete během chvíle vědět, která nabídka bude pro vás nejvýhodnější.
Ušetřete na elektřině změnou dodavatele Adresa : http://www.porovnanielektriny.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektrina,ceny elektriny,zmena dodavatele elektriny
Uloženo: 10.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde