Zahrady od Zahradnictví Flos Praha

Mít krásnou zahradu, kterou budou návštěvníci s úžasem obdivovat a sousedi závidět, je jistě snem a cílem každého zahrádkáře. Přesně takovou zahradu Vám zajistí zahradnictví FLOS Praha, které se zabývá nejen návrhem a realizací zahrad na klíč, ale také řadou dalších služeb v oblasti zahradnictví.

Návrhy a realizace zahrad na klíč



Zahradnictví FLOS Praha pro Vás zajistí kompletní zahradu na klíč, od návrhu v 3D provedení až po její samotnou realizaci. Vy sami přitom budete mít na starosti pouze vybrat velikost rostlin dle Vašich představ, o vše ostatní se již postará samotné zahradnictví. Samozřejmostí při realizaci zahrady na klíč je pro zahradnictví FLOS Praha také zabezpečení dopravy zeminy, substrátů a kameniva s provedením celkové úpravy terénu, instalace zavlažovacího systému či okrasných a koupacích jezírek. Pokud byste se přeci jen rozhodli raději zahradu zrealizovat sami, naleznete v zahradnictví FLOS Praha rostliny za zvýhodněnou cenu a mnoho dalších služeb pro vytvoření Vaší zahrady snů.

Další služby zahradnictví FLOS Praha



Kromě návrhu a realizace zahrad na klíč se zahradnictví Praha zabývá také zajištěním celé řady služeb v oblasti zahradnictví. Mezi tyto služby patří např. prodej rostlin, které naleznete přehledně uspořádané v katalogu rostlin.

Zajistí pro Vás také kvalitní a upravený trávník, který můžete mít během několika hodin pomocí trávníkového koberce. Tento úhledný trávník pak může ohraničovat krásná zámková dlažba, kterou zahradnictví FLOS zajišťuje, jak při realizaci zahrad, tak i pro celé parky, které v mnoha případech zdobí také okrasná či koupací jezírka od zahradnictví FLOS.

Opomenout nelze také údržbu zeleně, kterou pro Vás zahradnictví FLOS zajišťuje v období dovolených či jiné Vaší nepřítomnosti a řadu kompletních služeb pro města a obce, při kterých zahradnictví FLOS zajišťuje také dotace pro obnovu zeleně a mnoho dalších služeb, které města a obce jistě rády uvítají.

Sami se přesvědčte o tom, jak může vypadat i Vaše zahrada snů a navštivte webové stránky zahradnictví Praha na kterých naleznete i ukázku již realizovaných projektů.

Zahrady od Zahradnictví Flos Praha Adresa : http://www.zahradnictvi-flos.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zahrada na klíč, zahrady na klíč, zahradnictví, návrh zahrad, návrhy zahrad
Uloženo: 03.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde