Sportovní obuv a oblečení pro běh i osta

V nabídce najdete široký sortiment běžecké obuvi, ať už jde o tretry, sálovou obuv či běžecké oblečení. K dostání sortiment značek Adidas,Asics,Nike,Salomon, Mizuno a další. K dostání také sportovní výživa a další sportovní doplňky.IGS - Impact guidance system (konečně více volnosti pro vaše nohy).
na počátku vývoje 165 konceptů byla intenzivní analýza lidského těla, která ukázala, že noha sama o sobě má perfektní design. Noha nepotřebuje, aby byl její pohyb kontrolován, ale právě naopak, aby jí byla povolena větší volnost pohybu. Tohle požaduje řešení u sportovní boty, které pracuje pro nohu samotnou než proti ní. Výsledkem tohoto revolučního konceptu u sportovní obuvi dává vám a vašim nohám možnost plně rozvinout váš potenciál.
IGS systém je založen na konstrukčních principech nohy (chodidla). Slučuje dohromady mnoho prvků, které jsou přizpůsobeny, aby společně přesně fungovaly jako lidská noha. Např. gelová část na horní straně podešve pracuje přesně tak, jako vlastní tuková tkáň nohy. IGS systém je vytvořen aby dokázal uspokojit různé požadavky pro různé sportovní disciplíny.
Sportovní obuv a oblečení pro běh i osta Adresa : http://www.behshop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: běžecké boty, běžecká obuv, tretry, sportovní obuv, sálová obuv, sporttestery, b
Uloženo: 25.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde