Intensive-Spa kosmetika z Mrtvého moře

INTENSIVE SPA je ucelená řada kosmetických přípravků, které ve svém složení využívají zcela jedinečnou až přímo zázračnou sílu Mrtvého moře. S pomocí těchto unikátních složek z Mrtvého moře, jsou výrobky INTENSIVE SPA bohaté na soli a minerální látky - jód, síru, hořčík, vápník, výtažky z léčivých rostlin - Aloe Vera, Jojoby nebo Bambuckého másla. Všechny tyto ingredience, které velmi pečlivě vybíráme a mícháme s přírodními oleji - olivovým, avokádovým nebo levandulovým do kterých přimícháváme celou řadu zdraví prospěšných vitamínů.

Naše výrobky jsou založeny na pečlivém výběru nejlepších ingrediencí, které nám příroda v oblasti Mrtvého moře nabízí a to především pro jejich specifické léčebné vlastnosti. Díky vysokému obsahu solí a minerálů je kosmetika INTENSIVE SPA vhodná především pro osoby trpící kožními chorobami, problémovou pokožkou, akné, psoriázou, seboroickou dermatitidou aj.
Kosmetické přípravky INTENSIVE SPA řady Luxury a Perfection proto nabízí sortiment výrobků, které vytvoří lázně Mrtvého moře v klidu a pohodlí vašeho domova. Můžete se vykoupat v zklidňující solné lázni, poté si vychutnat osvěžující minerální peeling, dopřát si i bahenní zábal nebo jen prostě zkusit uklidňující aromamasáž.

Přírodní rostlinné výtažky v kombinaci s omlazující minerály z Mrtvého moře tvoří pevný základ kosmetické řady INTENSIVE SPA Perfection. Asi sedmdesáti procent přirozené pojivové tkáně v lidské kůži obsahuje kolagen a jeho přirozený úbytek má za následek zrychlený proces stárnutí. S pomocí kosmetických výrobků INTENSIVE SPA Perfection, které jsou velmi bohaté na kolagen, můžete s procesem stárnutí velmi účinně bojovat. Naše kosmetické výrobky doporučujeme především těm, kteří trpí kožními nemocemi, problémovou aknózní pletí, psoriázou, seboroickou dermatitidou, příliš vysušenou nebo popraskanou pokožkou aj.

Intensive-Spa kosmetika z Mrtvého moře Adresa : http://www.intensive-spa.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kosmetika, mrtvé moře, intensive-spa,léčivá kosmetika, sůl, minerály,
Uloženo: 30.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.5
Hodnocení webu: 1.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde