Revoluční kávovary Tassimo

Bosch přichází na trh s unikátními kávovary Tassimo, které budou zbožňovat všichni milovníci kávy a čaje. Kávovary Tassimo využívají inteligentní technologii čárových kódů (umístěných na kapsli T DISC) k přípravě lahodného horkého nápoje stačí stisknout jediné tlačítko.

NOVINKA NA TRHU! Kávovary TASSIMO + Dárek zdarma!!!

Jak to funguje
Jakýkoli typ kávy připravíte stisknutím jediného tlačítka. Tajemství spočívá v čárovém kódu, který je umístěn na kapsli T DISC. Přístroj přečte tento čárový kód a zjistí tak všechny potřebné informace k přípravě lahodné kávy nebo čaje. Na základě vyhodnocených informací nastaví kávovar Tassimo potřebné množství a teplotu vody a optimální dobu spaření. Možnost nastavení teploty se osvědčila hlavně při přípravě zelených čajů, které vyžadují nižší teplotu vody, než většina druhů kávy.

S Tassimem připravíte velké množství horkých nápojů. Čerstvou kávu, espresso, cappuccino, mezi dětmi velmi oblíbenou horkou čokoládu, ale i caffe crema, nebo latte machciato. Stačí jediný stisk tlačítka. Na své si přijdou i milovníci čaje, kteří si mohou svůj nápoj připravit bezprostředně po tom, co Tassimo vykouzlí šálek lahodné kávy – díky unikátním kapslím T DISC.

Unikátní kapsle
Patentované kapsle T DISC jsou určeny pouze pro kávovary řady Tassimo. Obsah kapsle závisí na druhu kávy, čaje nebo jiného nápoje, který chcete připravit. Unikátnost kapslí T DISC spočívá v tom, že každý proces spařování probíhá uvnitř kapsle, což zaručuje 100% čerstvost každého připraveného šálku. Protože spařování probíhá pouze uvnitř kapsle, lze Tassimo využívat střídavě pro přípravu různých druhů nápojů bez nutnosti mechanického čištění kávovaru po každém použití. Díky kapslím T DISC nedochází k přenosu chutí mezi nápoji, které jsou připravovány bezprostředně za sebou. Po každé přípravě je kávovar automaticky vyčištěn parními tryskami.
Revoluční kávovary Tassimo Adresa : http://www.vestavne-spotrebice.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kávovary Tassimo, Tassimo, levné kávovary, latte macchiato, cappuccino, cafe cre
Uloženo: 15.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.5
Hodnocení webu: 2.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde