Advokátní kancelář Ambruz&Dark

Každého z nás občas může čas od času potkat nějaký právnický problém, ať už menší nebo větší, z různých oblastí, se kterými bude potřebovat poradit od odborníků či kvalifikovaných pracovníků a vybrat to nejsprávnější řešení k vaší velké spokojenosti.

Služby v oblasti poradenství a výběr těch nejlepších řešení vám mohou poskytnout právě advokátní kanceláře, ze kterých si budete moci vybírat. Na trhu jich je v dnešní době obrovské množství a jejich zaměření je poměrně dosti různorodé. Jednou z firem poskytujících právní služby je i advokátní kancelář Ambruz a Dark, která je částí skupiny Delloite Legal a s touhle firmou spolupracuje teprve od července roku 2011, proto se pracovní tým stal velmi profesionálním a také větším. I když se jedná o poměrně mladou firmu, protože její působení na trhu trvá teprve deset let, tak patří mezi jednu z nejlepší a velmi vyhledávaných advokátních kanceláří v České republice a důvěru v ní má více než dvě stě klientů.

Zastupujeme i klienty ze zahraničí


Ovšem advokátní kancelář Ambruz a Dark nezastupuje klienty pouze z České republiky, ale i ze zahraničí a v budoucnosti bude otevírat pobočku i na nedalekém Slovensku. Právníci advokátní kanceláře Ambruz a Dark jsou jazykově, pro své zahraniční klienty, dobře vybavení a proto kromě češtiny mluví i anglicky, rusky, španělsky, francouzsky atd.

Kanceláře nejen v Praze


Advokátní kancelář působí ve velkých městech v Brně, Praze i Ostravě a proto ji mohou navštěvovat klienti z velkého okolí těchto měst a přístup k nim má tedy téměř každý, kdo advokátní kancelář vyhledává a potřebuje. Ambruz a Dark poskytuje kvalitní služby a pravdou je, že se zde nedovíte žádné nepodstatné věci, ale jen takové odpovědi na vaše otázky, které potřebujete. Ambruz a Dark spolupracuje s odborníky z oborů jako je právo, finance nebo podnikové poradenství a další.

Advokátní kancelář Ambruz a Dark vám poradí, pokud začínáte podnikat, dále pak v oblasti obchodního práva, nemovitostí, kolektivního investování, restrukturalizace a řízení společnosti a spoustě dalších oborů, ve kterých si nedokážete poradit zcela sami. Nebojte se proto, obrátit se na některou z advokátních kanceláří, nebo rovnou na advokátní kancelář Ambruz a Dark.

Advokátní kancelář Ambruz&Dark Adresa : http://www.ambruzdark.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Ambruz, Dark, advokáti, advokátní, kancelář
Uloženo: 15.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde