Vodovodní baterie a jejich rozmanitost

O vodovodních bateriích
Vodovodní baterie jsou zařízeními, která zajistí přívod vody na místo určení. Mají tedy praktickou funkci. V dnešní době si však můžete baterie vybírat i podle designu. Jsou velmi rozmanité a snadno v široké nabídce najdete takové, které budou přesně zapadat do vašeho interiéru.Při výběru vodovodní baterie dbejte také na správné rozměry, ale také na kvalitu materiálu.
Žádná koupelna ani kuchyně se bez vodovodních baterií neobejde. Tato zařízení obecně dělíme na dřezové, umyvadlové, sprchové, vanové, bidetové, kuchyňské a termostatické baterie.

Typy vodovodních baterií
Vodovodní baterie nedělíme jen podle toho, kde jsou umístěné, ale také podle jejich typu.
Základním typem jsou pákové baterie, které umožňují lepší nastavení vody. Kvalitu pákových baterií ovlivňuje kartuše. Obecně však můžeme říci, že jsoupraktičtější než kohoutkové baterie, které představují další rozšířený typ vodovodních baterií. S kohoutkovými bateriemi se nejen hůře manipuluje, ale také je u nich vyšší spotřeba vody.
V poslední době jsou také velmi oblíbené termostatické vodovodní baterie, které umožňují nastavení stále teploty vody. To oceníte především ve sprše. Nestane se vám, že byste pustili na sebe vodu, která by vám teplotně nevyhovovala. Tyto baterie se hodí do rodin s malými dětmi. Zabráníte tomu, aby se dítě opařilo. Termostatické vodní baterie jsou různé. Setkáte se i s takovými, které mají velmi pěkný nadčasový design.

Vybíráte vodovodní baterie? Volte je nejen podle jejich funkce, ale také podle designu. Jejich výběr je široký.

Vodovodní baterie a jejich rozmanitost Adresa : http://www.levna-koupelna.cz/kategorie-40-vodovodni-baterie
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vodovodní baterie, vany, koupelnový nábytek
Uloženo: 13.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde