Úklid - hospodyně

Máte nedostatek času na péči o domáctnost? Jste příliš časově vytíženi? Nezbývá vám čas na vaše koníčky? Víme, jak vám můžeme pomoci. Přenechejte úklid vaší domácnosti nám a o čistotu vašeho domova bude s maximální pečlivostí a diskrétností postaráno.
Udržovat naši domáctnost v čistotě nás stojí mnoho drahocenného času, který bychom mohli strávit s rodinou, odpočinkem či jinou činností, která nám přináší užitek. Ulehčíme vašim každodenním povinnostem. Pro pravidelný úklid nabízíme služby hospodyně, která se postará o Vaši domácnost v pravidelných intervalech dle Vaší potřeby. V rámci této služby je i případná péče o seniory sdílející s Vámi domácnost. Sestavíme individuální program pro každého zákazníka. V době svátků, kdy chceme mít domáctnost opravdu dokonale čistou, aby se naše návštěvy i my sami cítili co nejlépe, přichází „zabiják“ volného času v podobě generálního úklidu. Proto vám nabízíme i kompletní generální úklid, vyhovíme všem vašim individuálním požadavkům. Úklid zahrnuje utírání prachu (vč. žaluzií, radiátorů), mytí podlah, dvěří, zrcadel, výměnu záclon, povlečení, praní a věšení vypraného prádla, žehlení, údržbu koupelny a mnoho dalšího dle vašich individuálních požadavků. Zajistíme úklid nejen vnitřních prostor, ale i vnějších – od úklidu listí, sněhu, až po úklid venkovních dlažeb, okolí bazénů... Velmi rádi se také postaráme o Vaše zvířátko od pejska až po křečka.
Garantujeme profesionálnost, pečlivost a naprostou diskrétnost. Okamžité řešení všech problémů. Neplatíte zprostřekovatelský poplatek. Jsme pojištěni pro případ škod při výkonu zaměstnání. Pro klienty s malými dětmi či alergiky používáme ekologiké čistící prostředky. Více informací naleznete na: http://www.uklid-hospodyne-brno.cz

Úklid - hospodyně Adresa : http://www.uklid-hospodyne-brno.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: úklid, uklid, hospodyne, hospodyně, čištění, úklid domu, mytí, generální úklid,
Uloženo: 08.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde