Skládací láhev vapur

Dodržovat pravidelný pitný režim je důležité, ale bohužel často i velmi obtížné. V mnohých situacích totiž není možné (nebo je velmi obtížné) mít po ruce láhev s vodou. A právě pro situace, kdy je používání obyčejných lahví nepraktické a těžkopádné, je vhodné využít láhev Vapur.

Praktická láhev
Vapur je skládací a jednoduše přenosná láhev na vodu nebo jiný nápoj, kterou lze opakovaně použít. Tím Vapur spojuje všechny výhody obyčejné láhví, ale i lahví skládacích. Díky tomu je vhodná pro všechny aktivní lidi, kteří potřebují mít láhev vody vždy po ruce.

Parametry láhve Vapur
Láhev Vapur dokáže pojmout necelých půllitru tekutiny (přesněji 480 ml). Výška prázdné láhve je 26 cm a šířka 13 cm. Po srolování lze z láhve udělat ruličku o délce 13 cm a průměru několika málo centimetrů. Naopak při naplnění láhev zaujímá stejný objem jako obyčejná PET láhev a stejně jako ona může Vapur samostatně stát. Navíc díky karabině lze láhev Vapur jednoduše připnout na batoh nebo pásek
Láhev Vapur je vyrobena z třívrstvého kvalitního, vysoce odolného a zdravotně nezávadného plastu, který umožňuje láhvi dokonale se přizpůsobovat obsahu a měnit tak svou velikost v závislosti na množství tekutin, které jste do ní nalili. Po jejím vypití lze láhev jednoduše složit do ruličky, která se snadno vejde do každé kapsy. Kvalitní materiál rovněž zaručuje vysokou pevnost a odolnost láhve, a tím umožňuje její každodenní používání a snadné čištění. Vapur totiž lze bez obav mýt v myčce na nádobí.
Velkou výhodu láhve Vapur je i její odolnost proti teplu i mrazu. To oceníte zejména v létě, kdy můžete láhev z poloviny naplnit a vložit do mrazáku. Po jejím zmrznutí stačí druhou polovinu láhve doplnit, díky čemuž máte výborný a chladivý nápoj.

Ekologická láhev
Lidé, kterým záleží na osudu naší planety, jistě ocení i ekologičnost láhve Vapur. Ta nespočívá jen v používání materiálů šetrných k přírodě, ale hlavně v možnosti láhev opakovaně používat a tím chránit přírodu před znečištění od rostoucího množství PET lahví.
Skládací láhev vapur Adresa : http://vapur.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Vapur, skládací láhev Vapur, láhev Vapur
Uloženo: 27.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde