Nábytek Švarc

Firma ŠVARC - NÁBYTEK byla založena roku 1891. Po nucené přestávce obnovila svou činnost v roce 1991 a dodnes je velmi významnou rodinnou firmou v regionu s dlouholetou tradicí. Nábytek Švarc se už od svého vzniku zaměřuje především na kvalitu a moderní design. V naší nabídce naleznete hlavně nábytek české výroby, ale dovážíme i nábytek z Evropské unie. Při výběru svých dodavatelů sázíme především na kvalitu a solidnost českých i zahraničních výrobců. Vybírat si u nás můžete bytový nábytek, obývací stěny, sedací soupravy, ložnice, postele dřevěné i čalouněné, pohovky - rozkládací / pevné, matrace, stoly, stolky, židle a křesla. Vždy se jedná o moderní design s dokonalou funkcí a kvalitou. Významnou roli zaujímá u nás také dětský nábytek. Kancelářský nábytek nabízíme jak formou hotových sestav, tak i výrobou na zakázku.
Naší specialitou je kompletní vybavování interiérů administrativních budov, hotelů, penzionů, škol, ubytovacích a internátních zařízení atd.
Díky tradici a dlouholeté zkušenosti v oboru se vám v naší prodejně dostane odborné pomoci a poradenství při výběru jednotlivých komponentů nábytku i se zařizováním celého bytu (domu). Nabízíme široké spektrum výrobků a disponujeme rozsáhlými výstavními prostory v naší prodejně, proto si zákazník může mnohé z prodávaných výrobků vyzkoušet a naši prodavači vám rádi předvedou, jak s nábytkem zacházet (např. jak rozkládat sedací soupravu).
Nedílnou součástí firmy je kompletní zakázková výroba (tzv. atypů), nábytek z lamina nebo masivního dřeva. V případě potřeby je samozřejmostí možnost nákupu na splátky, provedení montáže či rozvoz nábytku až k vám domů. Vše děláme s ohledem na vaše pohodlí a cílem našeho snažení je spokojenost zákazníka.

Nábytek Švarc Adresa : http://www.svarc-nabytek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nábytek, bytový nábytek, kancelářský nábytek
Uloženo: 07.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde