Jak vybrat myčku nádobí

V dnešní době je myčka nezbytným pomocníkem v domácnosti a početnější rodina se bez ní už neobejde. Myčka nádobí Vám ušetří drahocenný čas i peníze, a proto se investice do myčky vyplatí.

Co je potřeba promyslet před nákupem


Popřemýšlejte, kolik máte členů domácnosti a jak často jim vaříte jídlo nebo u sebe pořádáte akce s přáteli a tedy i kolik ušpiníte za den nádobí. Uvažte i velikost Vaší kuchyně, kam by se měla myčka umístit. Podle toho zvolte velikost myčky a typ. V e-shopu elektro Brno máte na výběr z vestavných myček a klasických volně stojících. Pokud si zrovna zařizujete novou kuchyň, máte v rozhodování volnější ruku. Myčky jsou nabízeny ve standardních velikostech 45 cm a 60 cm a mají kapacitu na 6 – 14 souprav.

Ekonomická kritéria výběru myčky


V první řadě je dobré kouknout se na energetickou náročnost myčky. Ideální myčka má energetickou třídu A+, ale dají se koupit i méně úsporné A nebo B+. Spotřeba vody se pohybuje od 10 do 20 litrů, což je vhodné při koupi myčky taktéž zohlednit. Důležitým kritériem je i účinnost mytí a sušení.
Nebojte se vyšší počáteční investice, protože kvalitní myčka vám ji několikanásobně vrátí ve formě úspory za vodu a elektřinu. Důležitým kritériem je i účinnost mytí a sušení.

Přednastavené programy myčky


Nemáte s myčkou žádné zkušenosti a bojíte se složitého ovládání? Není důvod. V elektro Brno najdete inteligentní myčky, které vám napoví hlasem, co máte zmáčknout a ukáží vám vše přehledně na LCD display. Standardně má myčka několik přednastavených programů třeba na běžné, intenzivní nebo úsporné mytí, opláchnutí i na mytí skla. Odpadají i problémy s čištěním myčky, protože většina myček obsahuje samočistící mikrofiltr.
Veškeré elektro si můžete vyzvednout přímo ve výdejně v Brně a ušetřit tak za spediční poplatky. Pokud nejste z Brna, tak Vám rádi zajistíme spedici objednaného zboží i mimo Brno.

Jak vybrat myčku nádobí Adresa : http://www.elektro-kamik.cz/index.php
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektro, Brno, myčka
Uloženo: 05.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde